x

Uspešno održan skajbol kamp

Uspešno održan skajbol kamp
Skajbol je jedan od najmlađih sportova na svetu. Čelnici Skajbol saveza Srbije i pored nedostatka finansijskih sredstava trude se da održe ovaj sport u Srbiji. Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, održan je kamp perspektivnih skajbolera. 

Teren sa veštačkom travom SC Lokomotiva ponovo je bio mesto okupljanja, gde je trener Momčilo Božić radio sa polaznicima iz Beograda i Vojvodine.
- Najvažnije je da su se mladi skajboleri družili i sticali nova iskustva. Imali smo sjajne uslove, od smeštaja, ishrane pa do terena, koji smo imali po ceo dan na raspolaganju. Bilo nas je sedmoro. Subotičanin Vladimir Reljić je još prošle godine pokazao sjajan kvalitet. Rođen je 1998. godine, tek je ušao među juniore i od njega očekujemo da bude naslednik Branka Kerkeza. 

- Trebalo je da uz kamp imamo i takmičenje Prvenstva Srbije seniorsko, ali nas je nevreme krajem juna, nateralo da odložimo mečeve. U septembru ćemo organizovati završni turnir Prvenstva Srbije u skajbolu. Idemo dalje i koristim priliku da istaknem da bez finansijske pomoći Ministarstva omladine i sporta ne bi mogli organizovati besplatan kamp - istakla je Kristina Jovanović Đurić, koordinator kampa ispred Skajbol saveza Srbije .

Datum: 16.07.2015. Autor: Kristina Jovanović

PROČITAJTE JOŠ...