Nagrađen zlatni momak - Rade Zagorac

 
 
Na prvoj utakmici u sezoni Košarkaške lige Srbije, između Mega Vizure i Borca iz Čačka, kompanija adidas nagradila je mladu nadu srpske košarke, Radeta Zagorca, za izuzetan uspeh na svetskom šampionatu u uličnom basketu na kom je zajedno sa svojim timom osvojio titulu prvaka sveta. Nagradu je dobio i trener, Đorđe Adžić, koji je umnogome doprineo ovoj tituli srpske reprezentacije.

Predstavnik adidasa, Andrea Ghigliazza, pred početak utakmice između Mega Vizure i Borca, svečano je uručio vredan poklon ovom perspektivnom košarkašu, kao znak pažnje za njegov trud proteklih godina koji ga je doveo do ovog značajnog uspeha.

"adidas podržava  mlade i perspektivne igrače, iz tog razloga u znak pažnje, odlućili smo da nagradimo mladog košarkaša Radeta Zagorca. Rade je za poklon dobio, najbolju patiku za košarku, najnoviji model Derrick Rose 3 patika, a naša želja je da ovaj košarkaš krene stopama zvezde Čikago Bulsa i da možda i on jednog dana postane MVP." Izjavio je Andrea Ghigliazza predstavnik adidas-a.

Prethodne nedelje u Madridu, košarkaška reprezentacija Srbije jena juniorskom takmičenju "tri na tri" slavila titulu najboljih na svetu za uzrast do 18 godina,pošto je u finalu pobedila selekciju Sjedinjenih Američkih država rezultatom 21:20.
Datum: 08.10.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...