x

Nagrađen zlatni momak - Rade Zagorac

Nagrađen zlatni momak - Rade Zagorac
Na prvoj utakmici u sezoni Košarkaške lige Srbije, između Mega Vizure i Borca iz Čačka, kompanija adidas nagradila je mladu nadu srpske košarke, Radeta Zagorca, za izuzetan uspeh na svetskom šampionatu u uličnom basketu na kom je zajedno sa svojim timom osvojio titulu prvaka sveta. Nagradu je dobio i trener, Đorđe Adžić, koji je umnogome doprineo ovoj tituli srpske reprezentacije.

Predstavnik adidasa, Andrea Ghigliazza, pred početak utakmice između Mega Vizure i Borca, svečano je uručio vredan poklon ovom perspektivnom košarkašu, kao znak pažnje za njegov trud proteklih godina koji ga je doveo do ovog značajnog uspeha.

"adidas podržava  mlade i perspektivne igrače, iz tog razloga u znak pažnje, odlućili smo da nagradimo mladog košarkaša Radeta Zagorca. Rade je za poklon dobio, najbolju patiku za košarku, najnoviji model Derrick Rose 3 patika, a naša želja je da ovaj košarkaš krene stopama zvezde Čikago Bulsa i da možda i on jednog dana postane MVP." Izjavio je Andrea Ghigliazza predstavnik adidas-a.

Prethodne nedelje u Madridu, košarkaška reprezentacija Srbije jena juniorskom takmičenju "tri na tri" slavila titulu najboljih na svetu za uzrast do 18 godina,pošto je u finalu pobedila selekciju Sjedinjenih Američkih država rezultatom 21:20.
Datum: 08.10.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...