Promocija planinskog skejtborda

 
 
Članovi Kluba planinskog skejtborda "ATB" Novi Sad će se, u okviru septembarske promocije ovog retkog i nadasve interesantnog ekstremnog sporta, predstaviti posetiocima u okviru još 2 aktuelne manifestacije u gradu.

Sportski program manifestacije "Dunavske noći 2012 - Adice" u četvrtak 27.09. tačno u podne (kod glavne bine), "začiniće" vozači iz Kluba "ATB" i to će biti prvi susret sa publikom i možda budućim vozačima "daske za sve terene".

Drugo predstavljanje Kluba "ATB", ali i njihove Manifestacije "Evropski izazov u planinskom skejtbordu", koja je ove godine proslavila jubilarnih 5. godina, biće u okviru Sajma LORIST, u subotu 29.09. između 12 i 14 sati. Promotivni film i daske za planinski skejtbord publika može pogledati na štandu Turističke Organizacije Novi Sad, inače velikog prijatelja Kluba "ATB", u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma.

Prisutni članovi kluba na obe manifestacije će, pored živog prezentovanja sporta koji budi adrenalin, obaveštavati zainteresovane o njihovim budućim aktivnostima, treninzima, ali i Manifestaciji 2013. godine.

Da podsetimo, učlanjenje u Klub je besplatno za sve nove članove i ne postoje ograničenja ni u godinama, ni u polu novih zainteresovanih polaznika. Treninzi se tokom jeseni održavaju subotom u 15h na padini kod "Lovotursa" u Petrovaradinu. Novi talenti i zaljubljenici će imati priliku da se oprobaju i na najdužoj (700m) i po svim kritikama evropskih vozača, izuzetno brzoj (preko 40 km/h) i opasnoj stazi u Bukovcu.

Više informacija možete dobiti na:
KPS "ATB" - +381611129295 ; www.facebook.com/mountainboarding.serbia
promocija - +381642189569 ; www.codecstudio.co.rs
Datum: 26.09.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...