x

Promocija planinskog skejtborda

Promocija planinskog skejtborda
Članovi Kluba planinskog skejtborda "ATB" Novi Sad će se, u okviru septembarske promocije ovog retkog i nadasve interesantnog ekstremnog sporta, predstaviti posetiocima u okviru još 2 aktuelne manifestacije u gradu.

Sportski program manifestacije "Dunavske noći 2012 - Adice" u četvrtak 27.09. tačno u podne (kod glavne bine), "začiniće" vozači iz Kluba "ATB" i to će biti prvi susret sa publikom i možda budućim vozačima "daske za sve terene".

Drugo predstavljanje Kluba "ATB", ali i njihove Manifestacije "Evropski izazov u planinskom skejtbordu", koja je ove godine proslavila jubilarnih 5. godina, biće u okviru Sajma LORIST, u subotu 29.09. između 12 i 14 sati. Promotivni film i daske za planinski skejtbord publika može pogledati na štandu Turističke Organizacije Novi Sad, inače velikog prijatelja Kluba "ATB", u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma.

Prisutni članovi kluba na obe manifestacije će, pored živog prezentovanja sporta koji budi adrenalin, obaveštavati zainteresovane o njihovim budućim aktivnostima, treninzima, ali i Manifestaciji 2013. godine.

Da podsetimo, učlanjenje u Klub je besplatno za sve nove članove i ne postoje ograničenja ni u godinama, ni u polu novih zainteresovanih polaznika. Treninzi se tokom jeseni održavaju subotom u 15h na padini kod "Lovotursa" u Petrovaradinu. Novi talenti i zaljubljenici će imati priliku da se oprobaju i na najdužoj (700m) i po svim kritikama evropskih vozača, izuzetno brzoj (preko 40 km/h) i opasnoj stazi u Bukovcu.

Više informacija možete dobiti na:
KPS "ATB" - +381611129295 ; www.facebook.com/mountainboarding.serbia
promocija - +381642189569 ; www.codecstudio.co.rs
Datum: 26.09.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...