Počeli Reebok Urban Fitness treninzi u Beogradu

Autor fotografije: Aleksandar Dmitrović
Prvi besplatni javni fitnes trening održan je u subotu na južnom platou Kombank Arene, a Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador i Urban Fitness trener priredila je trening sa puno iznenađenja za 50 vežbača. 

Uz mnogo dobre muzike i pozitivne energije ljubitelji fitnesa i treninga na otvorenom pomerali su svoje granice izdržljivosti i radili različite intezivne vežbe u kratkim intervalima, koje su bile raspoređene na 10 stanica. Treningu je prisustvovao i Dejan Petrović, pobednik Serbian Throwdown-a u CrossFit-u, a svi zajedno odradili su funkcionalni trening u kome je bilo dosta čučnjeva, lus-eva, iskoraka, trbušnjaka, sklekova, a sve to kombinovano sa trčanjem.

Nakon treninga više vežbača isprobalo je nove ZPump Fusion patike kako bi testirali svoju brzinu na poligonu sa preprekama (ležeće merdevine, čunjevi i trčanje unazad). Troje najbržih u muškoj i ženskoj kokurenciji osvojilo je vredne Reebok nagrade. 

Novi Reebok Urban Fitness treninzi biće održani 24. maja na letnjoj pozornici Topčidera, 7. juna na Kalemegdanu Gornji grad i 20. juna u Hangaru Luke Beograd. Prijavljivanje za treninge moguće je preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“ na Facebook strani: www.facebook.com/djaksportskaoprema. 

Datum i vreme narednih treninga:
  • Nedelja, 24.05. od 10:30h  Beograd, Topčider letnja pozornica (Blizu Miloševog konaka) 
  • Nedelja, 07.06. od 10:30h Beograd, Kalemegdan, Gornji grad (kod Pobednika)
  • Subota, 20.06. od 10:30h  Beograd, Hangar Luke Beograd
Datum: 11.05.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...