Treći Reebok Urban Fitness trening ove nedelje na Kalemegdanu

Autor fotografije: Aleksandar Dmitrović
 
 
I ovog vikenda Reebok Urban Fitness osvaja atipične lokacije Beograda i pruža neponovljivo fitness iskustvo za sve koji žele da pomere granice izdržljivosti i postanu mentalno i fizički bolja verzija sebe.

Treći po redu Reebok Urban Fitness trening biće održan u nedelju, 7. juna na Kalemegdanu, Gornji grad (u blizini Pobednika), a novi izazov za brojne vežbače osmisliće Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador i osnivač Urban Fitness programa vežbi. Trening počinje u 10.30h, a prijavljivanje je moguće preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“ na Facebook strani: 
www.facebook.com/djaksportskaoprema. 

Urban Fitness koncept podrazumeva vrlo kratke, ali intezivne vežbe, a prema rečima Jasmine Aleksandrov odluka da vežbate je prvi korak ka cilju, a nakon toga ceo Beograd može biti vaše mesto za trening.

-Imali smo mnogo dobru atmosferu na prethodna dva treninga tako da verujem da ćemo i na ovom treningu doživeti jedno potpuno novo fitness iskustvo. Nije dovoljno fokusirati se samo na snagu ili kondiciju. Svima nama potrebni su funkcionalni treninzi koji su kombinacija trčanja i vežbi – kardio recept za snagu, energiju i idealnu liniju – objašnjava Jasmina Aleksandrov i poziva sve ljubitelje fitnesa da joj se pridruže u nedelju na Kalemegdanu.

Datum: 05.06.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...