x

Održan turnir u Street basketu na Mikser festivalu

Održan turnir u Street basketu na Mikser festivalu
Aleksandar Sale Đorđević otvorio je UNIQA turnir u street basketu održan u okviru Mikser festivala. Učesnici turnira imali su prilike da izazovu Saleta na basket i odmere snage sa njim, a posetioci festivala mogli su da uživaju u majstorijama jednog od najvećih asova domaće košarke. Najmlađi su zajedno sa poznatim košarkašem šutirali na koš, a najbolji su osvojili interesantne nagrade.
"Uvek mi je drago kada vidim da se mladi i dalje radije opredeljuju da svoje slobodno vreme provedu u bavljenju sportskim aktivnostima i druženje na Mikseru nego da provode vreme ispred računara. Svi znamo da je sport jedan od najvažnijih činilaca zdravog života i posebno mi je zadovoljstvo da već pet godina, kao promoter UNIQA osiguranja dodatno motivišem građane svih uzrasta da donose zdrave odluke" rekao je Aleksandar Sale Đorđević, proslavljeni košarkaš i promoter UNIQA osiguranja.

"UNIQA osiguranje je kompanija koja brine o budućim generacijama, a na ovaj način želi da podseti mlade na važnost zdravog načina života i podstakne ih da se aktivno bave sportom i razvijaju timski duh. Učešće na Mikser festivalu za nas je izuzetno značajno jer i kroz njega promovišemo UNIQA vrednosti - stvaranje, inovativnost i kreativnost. Ovo je odlično mesto da podsetimo građane da je važno da na vreme misle o svom zdravlju, jer svi znamo da je bolje sprečiti nego lečiti. Ali, ukoliko ipak dođe do lečenja bolje je uz sebe imati MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje, kojim je građanima pružena prilika da sebi i svojoj porodici obezbede kvalitetnu zdravstvenu zaštitu u više od 200 najboljih ustanova u zemlji" rekla je Sonja Marić, direktor marketinga UNIQA osiguranja.

Da podsetimo - UNIQA osiguranje je od novembra prošle godine u svoju uslugu uvrstilo i MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje, koje korisnicima omogućava lečenje u najboljim privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama, u zemlji i inostranstvu, uz maksimalnu efikasnost, komfor i pristupačnu cenu.

O UNIQA grupaciji Austrija
Austrijska grupacija UNIQA  jedan je od vodećih osiguravajućih koncerna u Centralno-istočnoj Evropi sa uslužnom i prodajnom mrežom na 21 tržištu ovog regiona. UNIQA u Evropi ima 17 miliona zaključenih polisa i  8,1 miliona osiguranika. UNIQA Versicherungen AG, holding kompanija grupacije, kotira se u najvišem segmentu Bečke berze, na tzv. primarnom tržištu. I osigurani i potencijalni klijenti mogu da računaju na najviši kvalitet usluge, najveću sigurnost i nova sredstva koje velika i uvažena internacionalna firma kao što je UNIQA može da pruži.
Datum: 29.05.2012. Autor: Ivana Cukavac

PROČITAJTE JOŠ...