Sportski vikend na Adi Ciganliji (3)

 
 
Ovog vikenda (26. - 27. maj 2012) na Adi Ciganliji biće održan veliki broj manifestacija koji će imati za cilj promociju sportskog načina življenja, među kojima su: Kajak - kanu regata Trofej Beograda; Estiem dani sporta; 14. Memorijalna regata "Zoran Radosavljević"; Turnir Fan klubova u malom fudbalu.

Subota, 26. maj 2012.
Kajak - kanu regata Trofej Beograda
Kajakaški savez Beograda organizuje Trofej Beograda na Savskom jezeru sa početkom u 10 časova. Pored 250 takmičara iz cele Srbije, očekuje se i 5 inostranih ekipa.

Estiem dani sporta (26. i 27.05.2012)
Na centralnim sportskim igralištima i ove godine, "Estiem LG" organizuje sportski dan za studente. Manifestacija je predviđena za oba dana vikenda, a na njoj će se oko 300 studenata nadmetati u košarci, odbojci i malom fudbalu.

14. Memorijalna regata "Zoran Radosavljević
Oko 50 učesnika sa mini jedrilicama klase "optimist", nadmetaće se na tradicionalnoj regati posvećenoj Zoranu Radosavljeviću. Takmičenje će se održati od 10 do 15 časova na Savskom jezeru, u nivou kafe restorana "Red Šuz".


Nedelja, 27. maj 2012
Turnir Fan klubova u malom fudbalu
Po šesti put, na prvim igralištima kod kružnog toka, biće organizovan turnir Fan klubova.
Datum: 24.05.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...