Najlakše patike za trčanje

adidas je kreirao adiZero Feather 2, najlakše patike za trčanje, koje sportistima omogućavaju da budu brži i da poboljšaju svoj sportski učinak. Muška adiZero Feather 2 patika teška je samo 190 grama, a ženska patika neverovatnih 160 grama!

adiZero Feather 2 patika u đonu sadrži posebnu miCoach šupljinu u koju se može umetnuti novi miCoach SPEED_CELLT. Ovaj uređaj snima čak do osam sati treninga, uključujući razdaljinu, brzinu, tempo, vreme, broj sprintova, kao i pređenu razdaljinu u zoni brzine, i omogućava  da se lični podaci razmenjuju na društvenim mrežama i porede sa drugim sportistima.

Kada govorimo o tehnologiji izrade đona, adiZero Feather 2 sastavljen je od SPRINTFRAME platforme koja je direktno vezana za gornji deo patike što omogućava optimalnu pokretljivost prednjeg dela stopala. Ova tehnologija u velikoj meri smanjuje težinu patike, dok istovremeno zadržava važne karakteristike, udobnost i ravnomerni prenos energiije. U okviru SPRINTFRAME platforme potpuno je integrisan TORSION sistem, koji omogućava slobodne pokrete, napred, nazad.

adiZero Feather 2 sadrži SPRINTWEB tehnologiju, laganu mrežnu konstrukciju izrađenu od jakog TPU materijala, koja pruža maksimalnu udobnost, podršku i propustljivost. Još neke od karakteristika ove patike su i već poznata  adiPRENER+ tehnologija, kao i adiWEAR gumeni đon koji omogućava  dugotrajnu izdržljivost i jačinu, dok strateško smeštanje pene u okviru đona omogućava dinamički odraz stopala, dok minimizira težinu patike.

Odlična tehnologija i pozitivne karakteristike patike adiZero Feather 2 potvrđene su modelom adiZero Prime, laganom sprint patikom, koju nose adidas atletičari, Yohan Blake, Jessica Ennis i Tyson Gay na Olimpijadi u Londonu. Patike adiZero Feather 2 možete kupiti u adidas radnjama po ceni od 12.990 dinara.

 
Autor: Dušica Radojković Objavljeno: 11.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI TEKSTOVI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...