x

Adidas predstavio Predator instict supernatural kopačke

Adidas predstavio Predator instict supernatural kopačke
Adidas predstavio specijalno izdanje  Predator Instinct kopački kao deo proslave 20. godišnjice od nastanka  prvih  Predator patika.  Najnovije Predator Instinct Supernatural,  lansirane zajedno sa  adizero f50 Supernatural, imaju za cilj da zaintrigiraju igrače i fanove svojim fluorescentnim bojama, kao što se koža predatora adaptira i menja da bi bila uočljiva u tami.

Nove adidas Predator  i  f50 kopačke  igrači nose na terenu od  31. oktobra.  Patike zadržavaju ubojitost, kontrolu i tehnologiju  Predator Instinct, ali sadrže i laganu kožu nove generacije za f50 model,  sa sve motivima "Noći veštica"  kako bi se zaplašili protivnici.

U čast proslave 20. godišnjice, Predator Instinct Supernatural kopačke su jedne od 14  noviteta iz posebne kolekcije koje se lansiraju tokom 2014. godine. Najnovija kolekcija prati Crazylight Pack i Revenge Pack, nasleđe koje su postavila tri Predator  modela originalno dizajnirana:  1994 - Predator, 1998 - Accelerator i 2002 - Mania.

Predator Instinct Supernatural  i  adizero f50 Supernatural kopačke mogu se od  31. oktobra nabaviti preko sajta  www.adidas.com .

Za detaljne informacije posetite  adidas.com/football ili  facebook.com/adidasfootball ili se pridružite konverzaciji na Tviteru uz  @adidasfootball  .

O adidas fudbalu
adidas je globalni lider u fudbalu. Zvanični je sponzor/zvanični dobavljač  i partner najvažnijih fudbalskih turnira na svetu, kao što su FIFA Svetsko prvenstvo, FIFA Kup Konfederacija , UEFA Liga šampiona, UEFA Evropska liga i UEFA Evropsko prvenstvo. adidas takođe sponzoriše neke od najboljih svetskih klubova, uključujući Real Madrid, Bajern iz Minhena (FC Baiern Munich), Milan (AC Milan), Flamengo i Čelsi (Chelsea). Neki od najboljih igrača na svetu su na adidas spisku: Leo Mesi (Leo Messi), Geret Bejl (Gareth Bale), Mesut Ozil (Mesut Özil), Dani Alvez (Dani Alves), Oskar (Oscar), Ćavi (Xavi), Karim Benzema i Bastijan Švajnštajger (Bastian Schweinsteiger).
 
Autor: Jasmina K. Latinović Objavljeno: 03.11.2014.

PROČITAJTE JOŠ