x

Logitech G I Riot Games sklapaju ekskluzivno League of legends partnerstvo

Logitech G I Riot Games sklapaju ekskluzivno League of legends partnerstvo

Logitech G, Logitech-ov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme, i Riot Games, autor League of Legends-a, najigranije PC igre na svetu, su najavili ekskluzivnu dugogodišnju saradnju.


Logitech G je proslavio novooformljeno partnerstvo sa licenciranom kolekcijom League of Legends (LoL) periferija, inspirisanom virtuelnom muzičkom grupom K/DA.


‘’Presrećni smo i počastvovani što nas je Riot Games tim izabrao za ekskluzivnog partnera u promociji najpoznatije video igre na svetu, League of Legends,’’ izjavio je direktor marketinga u Logitech G odeljenju, Piter Kingsli. ‘’Naše dugogodišnje partnerstvo će doneti brojne inovacije na tržište, koje će posebno obradovati sve ljubitelje League of Legends-a.’’


Prva kolekcija predstavlja neke od Logitech-ovih najpopularnijih gejming periferija u K/DA stilu, uključujući Logitech G733 gejming slušalice, Logitech G304/G305 gejming miša, G840 podlogu za miša i ekskluzivne Logitech G333 LoL bubice, sve sa bojama i brendingom poznate virtuelne grupe.


‘’Cilj nam je da našim igračima pružimo potpuno novu šansu da pokažu svoju posvećenost i ljubav prema League of Legends-u,’’ izjavio je Kristijan Bejli, direktor proizvodnje u Riot Games-u. ‘’Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo uz Logitech G imati priliku da ponudimo prvoklasnu gejming opremu svim LoL i K/DA fanovima širom sveta.’’U fokusu nove kolekcije je Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset, bežične gejming slušalice koje su dostupne u četiri različite boje. Sa samo 278 grama, Logitech G733 poseduje nove, raznobojne trake koje lako možete prilagoditi vašim potrebama, kao i meke, dvoslojne jastučiće za uši. Ove odlike Logitech G733 ubrajaju u neke od najudobnijih slušalica koje je Logitech G ikada napravio.


Logitech G333 LoL gejming slušalice su prve gejming bubice iz Logitech G porodice. Uz svoje duple audio drajvere koji vrhunski obrađuju i niže i više tonove, G333 pruža zaista fenomenalno gejming audio iskustvo.


Sa svojim neverovatnim performansama i kompaktnim dizajnom, G304/G305 LIGHTSPEED bežični gejming miš će vam pomoći da pokažete vaš skriveni potencijal. Sa samo 99 grama, G304 poseduje LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju i HERO senzor koji garantuju prvoklasnu preciznost u vašim mečevima.


Logitech G840 XL gejming podloga za miša je odabrana zbog svoje velike površine, koja gejmerima omogućava ogromnu pokretljivost i slobodu, ali i prikazuje čitavu K/DA grupu. G840 podloga poseduje gumenu bazu i glatku površinu, koja je savršena kako za nagle, tako i fine pokrete.


Cena


Logitech K/DA G333 gejming slušalice se prodaju po ceni od $49.99 USD; Logitech K/DA G733 Lightspeed Wireless RGB bežične gejming slušalice se prodaju po ceni od $129.99 USD; Logitech K/DA G304/G305 LIGHTSPEED gejming miš se prodaje po ceni od $59.99 USD;  Logitech K/DA G840 XL gejming podloga za miša se prodaje po ceni od $49.99 USD. Dodatne informacije možete pronaći na LogitechG.com.


O Riot Games-u


Osnovan 2006. godine, Riot Games je tri godine kasnije debitovao sa svojim ostvarenjem League of Legends, koje je od tada postalo jedna od najprepoznatljivijih i najigranijih PC igara na svetu, sa velikim zaslugama za razvoj esports industrije. Posle niza uspešnih godina, Riot se proširio i na druge sfere gejminga sa naslovima poput VALORANTA, Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics, i mnogih drugih projekata u izradi.


Ako želite malo više da saznate o Riot-u, posetite riotgames.com.


Autor: Nikola Jordanoski Objavljeno: 25.05.2021.

PROČITAJTE JOŠ