Logitech G I Riot Games sklapaju ekskluzivno League of legends partnerstvo

 
 

Logitech G, Logitech-ov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme, i Riot Games, autor League of Legends-a, najigranije PC igre na svetu, su najavili ekskluzivnu dugogodišnju saradnju.


Logitech G je proslavio novooformljeno partnerstvo sa licenciranom kolekcijom League of Legends (LoL) periferija, inspirisanom virtuelnom muzičkom grupom K/DA.


‘’Presrećni smo i počastvovani što nas je Riot Games tim izabrao za ekskluzivnog partnera u promociji najpoznatije video igre na svetu, League of Legends,’’ izjavio je direktor marketinga u Logitech G odeljenju, Piter Kingsli. ‘’Naše dugogodišnje partnerstvo će doneti brojne inovacije na tržište, koje će posebno obradovati sve ljubitelje League of Legends-a.’’


Prva kolekcija predstavlja neke od Logitech-ovih najpopularnijih gejming periferija u K/DA stilu, uključujući Logitech G733 gejming slušalice, Logitech G304/G305 gejming miša, G840 podlogu za miša i ekskluzivne Logitech G333 LoL bubice, sve sa bojama i brendingom poznate virtuelne grupe.


‘’Cilj nam je da našim igračima pružimo potpuno novu šansu da pokažu svoju posvećenost i ljubav prema League of Legends-u,’’ izjavio je Kristijan Bejli, direktor proizvodnje u Riot Games-u. ‘’Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo uz Logitech G imati priliku da ponudimo prvoklasnu gejming opremu svim LoL i K/DA fanovima širom sveta.’’U fokusu nove kolekcije je Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset, bežične gejming slušalice koje su dostupne u četiri različite boje. Sa samo 278 grama, Logitech G733 poseduje nove, raznobojne trake koje lako možete prilagoditi vašim potrebama, kao i meke, dvoslojne jastučiće za uši. Ove odlike Logitech G733 ubrajaju u neke od najudobnijih slušalica koje je Logitech G ikada napravio.


Logitech G333 LoL gejming slušalice su prve gejming bubice iz Logitech G porodice. Uz svoje duple audio drajvere koji vrhunski obrađuju i niže i više tonove, G333 pruža zaista fenomenalno gejming audio iskustvo.


Sa svojim neverovatnim performansama i kompaktnim dizajnom, G304/G305 LIGHTSPEED bežični gejming miš će vam pomoći da pokažete vaš skriveni potencijal. Sa samo 99 grama, G304 poseduje LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju i HERO senzor koji garantuju prvoklasnu preciznost u vašim mečevima.


Logitech G840 XL gejming podloga za miša je odabrana zbog svoje velike površine, koja gejmerima omogućava ogromnu pokretljivost i slobodu, ali i prikazuje čitavu K/DA grupu. G840 podloga poseduje gumenu bazu i glatku površinu, koja je savršena kako za nagle, tako i fine pokrete.


Cena


Logitech K/DA G333 gejming slušalice se prodaju po ceni od $49.99 USD; Logitech K/DA G733 Lightspeed Wireless RGB bežične gejming slušalice se prodaju po ceni od $129.99 USD; Logitech K/DA G304/G305 LIGHTSPEED gejming miš se prodaje po ceni od $59.99 USD;  Logitech K/DA G840 XL gejming podloga za miša se prodaje po ceni od $49.99 USD. Dodatne informacije možete pronaći na LogitechG.com.


O Riot Games-u


Osnovan 2006. godine, Riot Games je tri godine kasnije debitovao sa svojim ostvarenjem League of Legends, koje je od tada postalo jedna od najprepoznatljivijih i najigranijih PC igara na svetu, sa velikim zaslugama za razvoj esports industrije. Posle niza uspešnih godina, Riot se proširio i na druge sfere gejminga sa naslovima poput VALORANTA, Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics, i mnogih drugih projekata u izradi.


Ako želite malo više da saznate o Riot-u, posetite riotgames.com.


Autor: Nikola Jordanoski Objavljeno: 25.05.2021.

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI TEKSTOVI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...