BetWinner

Trka Run is Fun 2015

Trka Run is Fun održaće se u nedelju, 24. maja 2015. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Atletskog kluba Dudas Athletics.


Ovogodišnja trka Run is Fun održaće se na stazi na Sunčanom keju u Nom Sadu, sa startom kod Veslačkog kluba Danubius.


Programom trke Run is Fun predviđeno je održavanje sledećih trka: Dečija trka na 300 m; Trka na 5 Km; Trka na10 Km; Polumaratonska trka (21,1 Km).


Pravo učešća na trci Run is Fun imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine. * Za dečiju trku od 300 m ne plaća se startnina!


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci Run is Fun obavljaće se do 17.5.2015. godine, do 23:59h putem online formulara na sajtu http://trka.rs/event/9/ * Prijave nakon isteka online prijave od 18.05 do 23.05.2015. u Dudas Athletics Sportskom centru (Futoški put 1, Novi Sad) od 19h do 21:30h po ceni od 1000 RSD. i na dan trke 24.05. u prijavnom centru kod start-cilj kapije od 14h do 16:30h po ceni od 1200 RSD.


Za najuspešnije takmičare/ke trke Run is Fun predviđene su sledeće nagrade: Medalje za sve finišere; Diplome za sve finišere dečije trke;


Napomena:

* Staza će biti jasno obeležena, i duž nje nalaziće se volonteri.

* Sudije će se nalaziti na okretima, kao i na poziciji Start-Cilj.

* Na okretima će biti postavljene okrepne stanice, jedna sa vodom, a druga će pored vode imati i voće, dekstrozu.

* Predviđeno je da se stazom kružno trči 5 Km duž keja, dok je za dečiju trku krug od 300 m.

* Okret će se nalaziti na 2.5 Km od starta kod biste azerbejdžanskog kompozitora Uzeira Hadžibakova. Okret za dečju trku je na 150 m od starta.

* Dečija trka – Trči se 1 krug od 300 m, start kod veslačkog kluba Danubius u smeru ka teniskom terenu na 150 m od starta se pravi okret i trči nazad do starta.
* Trka na 5 Km – Trči se 1 krug, start kod veslačkog kluba Danubius u smeru ka fakultetima (centru) u dužini od 2.5 Km do biste azerbejdžanskog kompozitora Uzeira Hadžibakova gde se pravi okret i trči nazad do starta.
* Trka na 10 Km - Trči se 2 kruga, start kod veslačkog kluba Danubius u smeru ka fakultetima (centru) u dužini od 2.5km do biste azerbejdžanskog kompozitora Uzeira Hadžibakova gde se pravi okret i trči nazad do starta (Danubius) gde se pravi okret i trči ponovo ka bisti.
* Trka na 21,1 Km – Trči se dodatak od 1 100m (1 mali krug) i 4 kruga, start kod veslačkog kluba Danubius u smeru ka Štrandu (most Slobode) 550 m gde se okreće i vraća do starta, zatim se nastavlja ka fakultetima (centru) u dužini od 2.5 Km do biste azerbejdžanskog kompozitora Uzeira Hadžibakova gde se pravi okret i trči nazad do starta (Danubiusa) gde se pravi okret i trči ponovo ka bisti.
* Punoletna lica – imaju pravo učešća na sopstvenu odgovornost na svim trkama izuzev dečijoj trci.
* Maloletna lica–  NE MOGU učestvovati na trci od 21.1 Km, a za učešće na 5 Km i 10 Km MORAJU priložiti pismenu saglasnost roditelja, staratelja ili ovlašćenog trenera.
* Lica koja na dan trke nemaju napunjenih 18 godina su maloletna lica.

* Svi rođeni 17. maja 1997. i stariji smatraju se punoletnim.

* Dečija trka je limitirana sa 100 učesnika, uzrasta od 7 do 10 godina, a ostale trke sa zbirno 500 učesnika nezavisno od discipline.
* Vremenski limit ograničen je tako da i najsporiji trkači, bez problema, mogu da završe svoje trke, a da se pri tome ne remeti organizacija.
Polumaraton 21,1km – limit  3 sata; 10km –  limit 1 sat i 20 minuta; 5km – limit je 40 minuta.
* Podizanje startnih paketa omogućeno je od 18.05. do 23.05. u Dudas Athletics Sportskom centru (Futoški put 1, Novi Sad) u periodu od 19h do 21:30h, kao i na dan trke u periodu od 14h do 16:30h.

* Startni paket podrazumeva startni broj i majicu, finišerska medalja, okrepa na stazi kao i na cilju.
* Svaki takmičar pri preuzimanju startnog paketa potpisuje izjavu o učestvovanju na sopstvenu odgovornost.
* Za maloletna lica izjavu potpisuje roditelj, staratelj ili ovlašćeno lice.


Program trke:
  • 16:00 – Dečija trka (300 m)
  • 17:00 – 21,1 Km (polumaraton)
  • 17:45 – Trka na10 Km
  • 18:10 – Trka na 5 Km

Više informacija o trci Run is Fun možete dobiti putem imejl adrese runisfunsrb@gmail.com


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 24.05.2015. do 24.05.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Dudas Athletics
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
runisfunsrb@gmail.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...