x

Noćni maraton 2015

Noćni maraton 2015

Šesti po redu, Noćni maraton održaće se u subotu, 27. juna 2015. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Fruška Gora.


Ovogodišnji Noćni maraton, koji se održava u sklopu proslave Dani Dunava, održaće se na Sunčanom keju u Novom Sadu, sa startom/ ciljem kod fudbalskog igrališta FK Index.


Programom Noćnog maratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Maraton (42,2 Km); Polumaraton (21,1 Km); Mini maraton.


Pravo učešća na Noćnom maratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Noćnom maratonu obavljaće se do 10.06.2015. godine, do 23:59h, putem online formulara na sajtu trka.rs (http://trka.rs/event/8/).


Za najuspešnije takmičare/ke Noćnog maratona predviđene su sledeće nagrade: Pobednici sve tri trke kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji dobijaju pehare i pobedničke  diplome; Pobednici maratonske i polumaratonske trke dobijaju i robne nagrade; Tradicionalno, najbrži novosađanin i novosađanka na maratonskoj trci biće nagrađeni peharima i diplomama; Finišeri na sve tri trke dobijaju medalju, učesničku diplomu i ciljnu okrepu.


Napomena:

* Prijavni centar nalaziće se na Sunčanom keju - Đačko igralište, nedaleko od Filozofskog fakulteta (ulica Dr Zorana Đinđića 2), Novi Sad.

* Svi takmičari koji su se prijavili online a nisu uplatili startninu na vreme mogu ponovo da se prijave na dan trke po ceni od 1200din bez majice.

* Svaki takmičar pri preuzimanju startnog paketa potpisuje izjavu o učestvovanju na sopstvenu odgovornost.

* Za maloletna lica potpisuju roditelj, staratelj ili ovlašćeno lice. Startnina iznosi 1200din.

Pravo učešća na trkama: Punoletna lica – imaju pravo učešća na sopstvenu odgovornost na svim trkama; Maloletna lica* –  NE MOGU učestvovati na maratonskoj trci, a za učešće na Mini maratonu ili polumaratonu MORAJU priložiti pismenu saglasnost roditelja, staratelja ili ovlašćenog trenera.

* Staza će biti jasno obeležena i maksimalno obezbeđena, duž staze nalaziće se više od 100 volontera koji će biti zaduženi za bezbednost trkača.

* Na okretima, kao i na poziciji Start-Cilj, nalaziće se sudije.

* Na okretima će biće postavljene okrepne stanice, jedna samo sa vodom, a druga će pored vode imati voće, dekstrozu i sl.

* Lica koja na dan trke nemaju napunjenih 18 godina su maloletna. Dakle, svi rođeni 27.06.1997. i stariji se smatraju punoletnim.

* Trke su limitirane tako da i najsporiji trkači bez problema mogu da završe svoje trke, a da se pri tome ne remeti organizacija: Maraton  42,2km – limit  6 sati; Polumaraton 21,1 km – limit  3 sata; Mini maraton –  još nepoznat.


Program manifestacije:

Subota, 27. jun 2015.

  • 14:00 - 18:00 - Preuzimanje startnih paketa i nove prijave na dan trke
  • 20:00 - Otvaranje manifestacije
  • 20:30 - Start mini maratona
  • 21:45 - Start polumaratona i maratona


Više informacija o Noćnom maratonu možete dobiti putem i-mejl adrese maraton@arkfruskagora.org.rs


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.06.2015. do 27.06.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: ARK Fruška Gora
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: maraton@arkfruskagora.org.rs
Web sajt: http://arkfruskagora.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...