BetWinner

Noćni maraton 2015

Šesti po redu, Noćni maraton održaće se u subotu, 27. juna 2015. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Fruška Gora.


Ovogodišnji Noćni maraton, koji se održava u sklopu proslave Dani Dunava, održaće se na Sunčanom keju u Novom Sadu, sa startom/ ciljem kod fudbalskog igrališta FK Index.


Programom Noćnog maratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Maraton (42,2 Km); Polumaraton (21,1 Km); Mini maraton.


Pravo učešća na Noćnom maratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Noćnom maratonu obavljaće se do 10.06.2015. godine, do 23:59h, putem online formulara na sajtu trka.rs (http://trka.rs/event/8/).


Za najuspešnije takmičare/ke Noćnog maratona predviđene su sledeće nagrade: Pobednici sve tri trke kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji dobijaju pehare i pobedničke  diplome; Pobednici maratonske i polumaratonske trke dobijaju i robne nagrade; Tradicionalno, najbrži novosađanin i novosađanka na maratonskoj trci biće nagrađeni peharima i diplomama; Finišeri na sve tri trke dobijaju medalju, učesničku diplomu i ciljnu okrepu.


Napomena:

* Prijavni centar nalaziće se na Sunčanom keju - Đačko igralište, nedaleko od Filozofskog fakulteta (ulica Dr Zorana Đinđića 2), Novi Sad.

* Svi takmičari koji su se prijavili online a nisu uplatili startninu na vreme mogu ponovo da se prijave na dan trke po ceni od 1200din bez majice.

* Svaki takmičar pri preuzimanju startnog paketa potpisuje izjavu o učestvovanju na sopstvenu odgovornost.

* Za maloletna lica potpisuju roditelj, staratelj ili ovlašćeno lice. Startnina iznosi 1200din.

Pravo učešća na trkama: Punoletna lica – imaju pravo učešća na sopstvenu odgovornost na svim trkama; Maloletna lica* –  NE MOGU učestvovati na maratonskoj trci, a za učešće na Mini maratonu ili polumaratonu MORAJU priložiti pismenu saglasnost roditelja, staratelja ili ovlašćenog trenera.

* Staza će biti jasno obeležena i maksimalno obezbeđena, duž staze nalaziće se više od 100 volontera koji će biti zaduženi za bezbednost trkača.

* Na okretima, kao i na poziciji Start-Cilj, nalaziće se sudije.

* Na okretima će biće postavljene okrepne stanice, jedna samo sa vodom, a druga će pored vode imati voće, dekstrozu i sl.

* Lica koja na dan trke nemaju napunjenih 18 godina su maloletna. Dakle, svi rođeni 27.06.1997. i stariji se smatraju punoletnim.

* Trke su limitirane tako da i najsporiji trkači bez problema mogu da završe svoje trke, a da se pri tome ne remeti organizacija: Maraton  42,2km – limit  6 sati; Polumaraton 21,1 km – limit  3 sata; Mini maraton –  još nepoznat.


Program manifestacije:

Subota, 27. jun 2015.

  • 14:00 - 18:00 - Preuzimanje startnih paketa i nove prijave na dan trke
  • 20:00 - Otvaranje manifestacije
  • 20:30 - Start mini maratona
  • 21:45 - Start polumaratona i maratona


Više informacija o Noćnom maratonu možete dobiti putem i-mejl adrese maraton@arkfruskagora.org.rs


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.06.2015. do 27.06.2015.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Noćni maraton 2012

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
ARK Fruška Gora
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
maraton@arkfruskagora.org.rs
Web sajt: http://arkfruskagora.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...