x

Sajam nautike, lova i ribolova 2023

Sajam nautike, lova i ribolova 2023

Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova održaće se u periodu od 06. do 10. aprila 2023. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo.


Sajam nautike, lova i ribolova predstavlja jedinstvenu nautičko - sportsko - turističko - privrednu manifestaciju, koja je osnovana 1978. godine, i koja više 40 godina okuplja domaće i inostrane proizvođače i uvoznike plovila i nautičke opreme, pasionirane ribolovce, ronioce, sportiste i distributere opreme za ribolov, ronjenje, sport i rekreaciju, hobi i kamping, organizatore i ljubitelje krstarenja morima i rekama, škole jedrenja, čarter agencije, kao i autore nautičkih projekata i potencijalne investitore.


Ovogodišnji sajam nautike, lova i ribolova održaće se u halama Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 16), svakog dana od 06. do 10. aprila 2022. godine, u periodu od 10:00 do 20:00 časova.


KO? Sajam nautike, lova i ribolova 2023

ŠTA? sajam, nautika, lov, ribolov

KAD? 06. - 10. april 2023.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajma nautike, lova i ribolova predviđeno je održavanje izložbeno-prodajne priredbe, u okviru koje će, domaćoj publici, biti predstavljena plovila svih vrsta (jahte, gliseri, jedrilice, čamci), brodski i vanbrodski motori, nautička oprema, ribolov i kamp oprema, oprema za sportove na vodi, škole jedrenja, čarteri, nautički turizam. Takođe programom manifestacije, predviđeno je i predstavljanje sledećih robnih grupa: Domaći i strani proizvođači i uvoznici plovila i nautičke opreme; Brodski i vanbrodski motori; Ribolov i kamp oprema; Oprema za sportove na vodi; Škole jedrenja; Čarteri i nautički turizam; Polovna plovila; Transport plovila; Literatura, karte, peljari, ali i održavanje izložbi, stručnih predavanja i radionica. Takođe, programom sajama nautike, lova i ribolova prdviđen je i bogat prateći sadržaj – stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije.


Među eksponatima sajma nalaziće se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbilјne morske mondenske marine i turističke destinacije. Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zalјublјenicima u vodu biće predstavljene i poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.


Poseban akcent biće stavljen na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gde se mogu videti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta.Autor: Marko Skorić Održavanje: od 06.04.2023. do 10.04.2023.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: nautika@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...