x

Prvenstvo Srbije u ronjenju na dah 2023

Prvenstvo Srbije u ronjenju na dah 2023

17. Prvenstvo Srbije u ronjenju na dah održaće se u subotu, 25. marta 2023. godine, u Beogradu, u organizaciji  Apanea kluba Deeper Performance.


Ovogodišnje Prvenstvo Srbije u ronjenju na dah održaće se na zatvorenom bazenu Sportskog centra Milan Gale Muškatirović (ul. Tadeuša Košćuška 63), u Beogradu, u skladu sa pravilima AIDA Srbija.


KO? 17. Prvenstvo Srbije u ronjenju na dah

ŠTA? ronjenje na dah, takmičenje

KAD? 25. mart 2023. 

GDE? Beograd


Programom Prvenstva Srbije u ronjenju na dah predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: statička apnea (STA) i dinamička apnea po izboru (DNF, DYN i DYNB).


Pravo učešća na Prvenstvu Srbije u ronjenju na dah imaće svi zainteresovani sa urednim lekarskim pregledom koji nije stariji od godinu dana i na kome se uredno vidi datum lekarskog pregleda, ime takmičara i pečat lekara, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 5000 dinara za članove AIDA Srbije, odnosno 65 eura u dinarskoj protivvrednosti za one koji nisu članovi AIDA Srbije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Prvenstvu Srbije u ronjenju na dah obavljaće se do 19. marta 2023. godine, putem online formulara slanjem popunjenog formulara na e-mail adresu andrijaantuljeskov@gmail.com sa naznakom (subject) “prijava za takmičenje”.


Napomena:

-Koeficijent za izračunavanje DNF u konačnom plasmanu i ekipnom plasmanu biće 1,15.

-Takmičenje ima “AIDA Ranking” status, kao i "WR" (World Record) status.

-Zvanične AIDA sudije biće naknadno objavljene.

-Učesnici će se prvo takmičiti u dinamičkoj apnei, a potom u statičkoj.

Pored individualnog plasmana biće prisutan i timski plasman (minimum jedan član tima suprotnog pola od tri takmičara u timu).

-Maksimalan broj takmičara je 60, minimalan 15.

-Takođe, takmičari se mogu prijaviti i slanjem sledećih stavki na istu e-mail adresu andrijaantuljeskov@gmail.com: Jasno naznačite da ste takmičar; Ime i prezime; Država i tim za koji se takmičite; Telefon na koji Vas možemo kontaktirati po potrebi; Vaše najave u statici i dinamici (ukoliko se takmičar takmiči samo u jednoj disciplini jasno naglasiti); Fotografija takmičara (opciono).

-Takmičari su u obavezi da na takmičenje donesu: jedan identifikacioni dokument (pasoš, lična karta...) i važeći lekarski pregled na engleskom jeziku gde piše da je takmičar u stanju da se takmiči; Za takmičare mlađe od 18 godina potrebna je saglasnost roditelja ili staratelja.

-Osobe ispod 16 godina ne mogu se takmičiti ni uz pristanak roditelja ili staratelja.

-Registracija za takmičare biće održana u petak 24. marta 2023. u kafiću "Pauza", koji se nalazi odmah pored ulaza na bazen.

-Prilikom registracije takmičari će podneti na uvid lekarski pregled na engleskom jeziku i popuniće dokument o sopstvenoj odgovornosti prilikom ronjenja na takmičenju, tj. “AIDA Release” formular.

-Oni takmičari koji budu stigli u subotu ujutru, druga registracija će se održati na samom bazenu u subotu 25.03.2023. godine, pre samog takmičenja, od 06:30-07:30.

-Sve mere predostrožnosti što se tiče Covid-19 biće preduzete.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 25.03.2023. do 25.03.2023.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Apnea klub Deeper Performance
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: andrijaantuljeskov@gmail.com
Web sajt: http://www.aida-srbija.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...