x

Beogradski sajam automobila 2023

Beogradski sajam automobila 2023

Beogradski sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW održaće se u periodu od 22. do 28. marta 2023. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo, a pod pokroviteljstvom kompanije DDOR Novi Sad.


Beogradski sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW po svim kriterijumima – izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagača i posetilaca… predstavlja pravi spektakl. Sjaj i glamur ove manifestacije privlače potencijalne kupce, ali i one koji samo prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji. Naravno, ne sme se zaboraviti poslovni segment, kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju uvoznici i distributeri svih svetskih automobilskih brendova, proizvođači auto delova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja, klubova…


Knjiga - Automanijak u srcu


Virtuelni Savetnik™ za pronalaženje automobila


Ovogodišnji Beogradski sajam automobila, koji okuplja uvoznike i distributere putničkih automobila i prateće opreme, održaće se u halama 1, 1a, 2, 3, 3a, 4, i 5 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu.


KO? Beogradski sajam automobila

ŠTA? sajam, automobili

KAD? 22. - 28. mart 2023. 

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom Beogradskog sajma automobila predviđeno je održavanje izložbeno-prodajne priredbe, u okviru koje će, domaćoj publici, biti predstavljena kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača automobila, kroz jedinstvenu scenografiju sa unificiranim i jednoobraznim izložbenim prostorima opremlјenim u režiji Beogradskog sajma, uz aktivno učešće posetilaca, test vožnje, nagradne igre, zabavna i takmičarska dešavanja. Ovogodišnji DDOR BG CAR SHOW biće upotpunjen i sa izložbom prateće industrije, delova i opreme, kao i garažno-servisne opreme.


Poređenje automobila


Specifikacije po markama i modelima automobilaAutor: Marko Skorić Održavanje: od 22.03.2023. do 28.03.2023.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam doo
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: auto@sajam.rs
Web sajt: http://sajamautomobila.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...