x

Sajam motocikala - Motopassion 2023

Sajam motocikala - Motopassion 2023

15. Međunarodni sajam motocikala - Motopassion održaće se u periodu od 22. do 28. mart 2023. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo.


Sajam motocikala “Motopassion“ predstavlja specijalizovanu sajamsku manifestaciju, koja se održava jednom godišnje počevši od 2006. godine, i koja okuplja proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, prateće industrije, delova i opreme, a koja ima za cilj afirmaciju i promociju moto sporta. Uz predstavlјanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.


Ovogodišnji sajam motocikala „Motopassion” održaće se, u okviru Beogradskog sajma automobila, u hali 2C na Beogradskom sajmu (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14), u Beogradu, svakog dana u periodu od 10 do 20 časova. 


KO? 15. Sajam motocikala Motopassion 

ŠTA? sajam, motori, motocikli

KAD? 22. - 28. mart 2023. 

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajma motocikala „Motopassion“ predviđeno je predstavljanje sledećih robnih grupa: skuteri; motocikli; mopedi. Program ove manifestacije biće dodatno upotpunjen sa izložbom prateće industrije, opreme i pribora, odnosno proizvoda praeće industije: šasije; motori i sistemi prenosa; hodni deo vozila; oprema za vozila; odeća i oprema; tuning; elektro oprema i instalacije; goriva, maziva, ulja i filteri; nega i održavanje vozila; servisna oprema; rezervni delovi. Takođe programom manifestacije, predviđeno je i predstavljanje strukovnih organizacija, udruženja, klubova, finansijskih i osiguravajućih institucija i medija.Autor: Marko Skorić Održavanje: od 22.03.2023. do 28.03.2023.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam doo
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: auto@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...