x

Svetosavski badminton turnir - Beograd 2023

Svetosavski badminton turnir - Beograd 2023

Svetosavski badminton turnir - Beograd održaće se u subotu, 28. januara 2023. godine, u Beogradu, u organizaciji Badminton kluba Beograd, u saradnji sa Badminton savezom Beograda i Badminton savezom Srbije.


Međuškolskim turnirom u organizaciji Badminton klub Beograd započinje ovogodišnja takmičarska sezona sa velikom željom da se što veći broj predškolaca, kao i učenika osnovnih i srednjih škola oproba u badmintonu i oseti ono što svaki badmintonac već zna.


Ovogodišnji Svetosavski badminton turnir - Beograd održaće se na terenima Nacionalnog badminton centra na Adi Ciganliji u Beogradu, u skladu sa pravilima Badminton saveza Srbije.


KO? Svetosavski badminton turnir - Beograd 2023

ŠTA? badminton, takmičenje

KAD? 28. januar 2023. 

GDE? Beograd


Programom Svetosavskog badminton turnira - Beograd predviđena su takmičenja u pojedinačnoj konkurenciji od I do VIII razreda osnovne škole, kao i takmičenja od I do IV razreda srednje škole, u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Pravo učešća na Svetosavskom badminton turniru - Beograd imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: Osnovne škole: I i II, III i IV, VI VI, VII i VIII razred; Srednje škole: I - IV razred; u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Svetosavskom badminton turniru - Beograd obavljaće se do utorka, 24. januara 2023. godine do 23:59 časova.


Napomena:

-Rok za naknadne prijave i odjave: Sreda, 25. januar 2023. godine do 11:59. 

-Žreb će biti obavljen u sredu, 25. januara 2023. godine, u kancelariji Badminton saveza Srbije sa početkom u 15:00.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 28.01.2023. do 28.01.2023.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Badminton klub Beograd
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...