x

Zimski noćni polumaraton 2023

Zimski noćni polumaraton 2023

6. Zimski noćni polumaraton održaće se u subotu, 04. februara 2023. u Beogradu, u organizaciji Udruženja Zimski noćni iz Beograda.


Zimski noćni polumaraton predstavlja jedinstveni događaj u Srbiji, kao jedini polumaraton koji se održava u zimskom periodu u večernjim satima. Sa obzirom na godišnje doba i vreme održavanja predstavlja poseban izazov za trkače! Učestvuj u najhladnijem polumaratonu u Srbiji, na ušću Dunava i Save, sa pogledom na beogradskog Pobednika. Probudite se iz zimskog sna i idemo punim gasom u novu sezonu, jer #sezonapocinjeovde.


Ovogodišnji Zimski noćni polumaraton održaće se na stazi na keju uz obalu reka Save i Dunava (Novobeogradska strana), sa startom kod Brankovog mosta (Balon FK Brodarac) u 18:00 časova.


KO? 6. Zimski noćni polumaraton

ŠTA? polumaraton, trka, trčanje

KAD? 04. februar 2023.

GDE? Beograd


Programom Zimskog noćnog polumaratona predviđeno je održavanje dve trke, i to: Polumaraton (21,1 km) i Trka na 7,03 km. Takođe, programom manifestacije predviđen je vatromet na startu uz DJ-a, unikatna medalja, a posle trke kuvano vino i štrudle.


Pravo učešća na Zimskom noćnom polumaratonu imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni takmičari/ke, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Zimskom noćnom polumaratonu obavljaće se putem online formulara.


Za sve učesnike Zimskog noćnog polumaratona predviđene su unikatne finišerske medalje i digitalne diplome. Pored toga predviđene su unikatne specijalne medalje za pobednike u apsolutnoj muškoj i ženskoj kategoriji na obe trke, kao i nagrade sponzora za pobednike u apsolutnoj muškoj i ženskoj kategoriji na obe trke.



Napomena:

-Obezbeđeno je: Startni broj sa čipom; Funkcionalna bandana; Unikatna finišerska medalja; Pokloni sponzora; Digitalna diploma; Okrepa na stazi; Ostavljanje garderobe.


-Zimski noćni polumaraton (21,1KM)-

Start trke je ispod Brankovog mosta na novobeogradskoj strani 04.02.2023. u 18:00h.

-Dužina staze Zimskog noćnog polumaratona je 21,1 km. Trči se tri kruga dužine 7,03 km.

-Trči se u smeru ka hotelu „Jugoslavija“ (I, III, V okret) gde se okreće i vraća ka Starom savskom mostu (II, IV, VI okret) gde se ponovo okreće i vraća ka startu/cilju trke.

-Trči se levom stranom staze, a svaki okret treba da ostane na desnom ramenu.

-Prijave preko sajta zimskinocni.com u periodu od 07.12.2022. do 19.01.2023.

-Lokacija preuzimanja startnih paketa će biti naknadno objavljena.


-Zimska noćna sedmica (7KM)-

-Start trke je ispod Brankovog mosta na novobeogradskoj strani 04.02.2023. u 18:05h.

-Dužina staze Zimske noćne sedmice je 7,03 km. Trči se jedan krug dužine 7,03 km.

-Trči se u smeru ka hotelu „Jugoslavija“ (I okret) gde se okređe i vraća ka Starom savskom mostu (II okret)gde se ponovo okreće i ide ka cilju trke.

-Trči se levom stranom staze, a svaki okret treba da ostane na desnom ramenu.

-Prijave preko sajta zimskinocni.com u periodu od 07.12.2022. do 19.01.2023.

-Lokacija preuzimanja startnih paketa će biti naknadno objavljena


Više informacija o Zimskom noćnom polumaratonu možete dobiti putem sajta zimskinocni.com i/ili i-mejla zimskinocnipolumaraton@gmail.com


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 04.02.2023. do 04.02.2023.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Udruženje Zimski noćni
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: zimskinocnipolumaraton@gmail.com
Web sajt: https://zimskinocni.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...