x

Kragujevac vežba, Javni trening – Jer brine o svom zdravlju!

Kragujevac vežba, Javni trening – Jer brine o svom zdravlju!

Borba za  jak imuni sistem u doba kada nam je najpotrebniji nastavlja se ali da li to radimo na pravi način? Odgovor je jednostavan fizička aktivnost plus zdrava izbalansirana ishrana dobitna je kombinacija koju projekat sporovodi već četiri godine.


U saradnji sa Sportskim Savezom Kragujevca Aktivnija Srbija organizuje besplatne treninge. Svako ko se prijavi putem našeg sajta ima mogućnosti da trenira.  Trening je zakazan za nedelju, 13. 06. 2021. godine u 11 časova na sportskim terenima kod SC Iskra ul. Borivoja Petrovića bb. (Link za prijavu)


Javni trening Aktivnija Srbija 2021


Biti fizički aktivan je verovatno jedna od najznačajnijih odluka koju svaka osoba može doneti u cilju unapređenja sopstvenog zdravlja – bez obzira kog je pola ili uzrasta! Redovno učestvovanje u najrazličitijim oblicima fizičkih aktivnosti (npr. aktivnosti na radnom mestu ili u školi, tokom slobodnog vremena, kućnih poslova ili transporta, rekreativne aktivnosti) direktno je povezano sa poboljšanjem zdravstvenog stanja i sprečavanjem rizika od mnogih bolesti, zajedno sa drugim zdravim navikama kao što su pravilna ishrana, prestanak pušenja i umereno konzumiranje alkohola.


Nažalost, aktivan životni stil izgleda da upražnjava sve manji broj stanovnika u čitavom svetu. Projekat Aktivnija Srbija podiže svest građana Srbije na važnost fizičke aktivnosti.  Poslednjih godina sve više se priča o zdravoj ishrani i rekreaciji, ali samo 5% građana to stvarno upražnjava.


Došlo je vreme da se Srbija pokrene!


Stručni tim Aktivnije Srbije sastavljen je od: doktora sportskih nauka, specijalista sportske medicine, nutricionista, profesora sporta, sportskih psihologa, fitnes i joga instruktora


Ukoliko želite da vežbate sa nama možete se prijaviti putem sajta, takođe možete postaviti pitanja našim stručnjacima.


Datum: 11.06.2021. Autor: Aktivnija Srbija

PROČITAJTE JOŠ...