Sajam nautike, lova i ribolova 2020

42. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova održaće se u periodu od 02. do 06. aprila 2020. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo.


Sajam nautike, lova i ribolova predstavlja jedinstvenu nautičko - sportsko - turističko - privrednu manifestaciju, koja je osnovana 1978. godine, i koja već 40 godina okuplja domaće i inostrane proizvođače i uvoznike plovila i nautičke opreme, pasionirane ribolovce, ronioce, sportiste i distributere opreme za ribolov, ronjenje, sport i rekreaciju, hobi i kamping, organizatore i ljubitelje krstarenja morima i rekama, škole jedrenja, čarter agencije, kao i autore nautičkih projekata i potencijalne investitore.


Ovogodišnji sajam nautike, lova i ribolova održaće se u halama 1 i 4 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 16), svakog dana od 02. do 06. aprila 2020. godine, u periodu od 10:00 do 20:00 časova.


KO? 42. Sajam nautike, lova i ribolova

ŠTA? sajam, nautika, lov, ribolov

KAD? od 02. do 06. april 2019.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajma nautike, lova i ribolova predviđeno je održavanje izložbeno-prodajne priredbe, u okviru koje će, domaćoj publici, biti predstavljena plovila svih vrsta (jahte, gliseri, jedrilice, čamci), brodski i vanbrodski motori, nautička oprema, ribolov i kamp oprema, oprema za sportove na vodi, škole jedrenja, čarteri, nautički turizam. Takođe programom manifestacije, predviđeno je i predstavljanje sledećih robnih grupa: Domaći i strani proizvođači i uvoznici plovila i nautičke opreme; Brodski i vanbrodski motori; Ribolov i kamp oprema; Oprema za sportove na vodi; Škole jedrenja; Čarteri i nautički turizam; Polovna plovila; Transport plovila; Literatura, karte, peljari, ali i održavanje izložbi, stručnih predavanja i radionica. Takođe, programom sajama nautike, lova i ribolova prdviđen je i bogat prateći sadržaj – stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije.


Među eksponatima sajma nalaziće se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbilјne morske mondenske marine i turističke destinacije. Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zalјublјenicima u vodu biće predstavljene i poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.

Poseban akcent biće stavljen na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gde se mogu videti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 02.04.2020. do 06.04.2020.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Beogradski sajam
Mesto:
Beograd
Adresa:
Bulevar Vojvode Mišića 16
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
nautika@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...