x

Sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW 2020

Sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW 2020

55. Sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW održaće se u periodu od 10. do 16. septembra 2020. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo, a pod pokroviteljstvom kompanije DDOR Novi Sad.


Odloženi sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW i Sajam motocikala - Motopassion 2020


Beogradski sajam automobila po svim kriterijumima – izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagača i posetilaca… predstavlja pravi spektakl. Sjaj i glamur ove manifestacije privlače potencijalne kupce, ali i one koji samo prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji. Naravno, ne sme se zaboraviti poslovni segment, kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju uvoznici i distributeri svih svetskih automobilskih brendova, proizvođači auto delova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja, klubova…


Lepota, snaga i strasti na jednom mestu


Ovogodišnji sajam automobila, koji okuplja uvoznike i distributere putničkih automobila i prateće opreme, održaće se u halama 1, 1a, 2, 3, 3a, 4, i 5 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu.


KO? 55. Sajam automobila

ŠTA? sajam, automobili

KAD? 10. - 16. septembar 2020. 

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajma automobila predviđeno je održavanje izložbeno-prodajne priredbe, u okviru koje će, domaćoj publici, biti predstavljena kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača automobila, kroz jedinstvenu scenografiju sa unificiranim i jednoobraznim izložbenim prostorima opremlјenim u režiji Beogradskog sajma, uz aktivno učešće posetilaca, test vožnje, nagradne igre, zabavna i takmičarska dešavanja. Ovogodišnji DDOR BG CAR SHOW biće upotpunjen i sa izložbom prateće industrije, delova i opreme, kao i garažno-servisne opreme.


Radno vreme ovogodišnjeg sajma automobila biće od 10:00 do 20:00 časova u periodu od 10. do 15. septembra,  dok će radno vreme poslednjeg dana, 16. septembra, biti od 10:00 do 19: časova.

Cene ulaznica za ovogodišnji sajam automobila iznosi 400 dinara za pojedinačne ulaznice. Parking po satu iznosi 150 dinara.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.09.2020. do 16.09.2020.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam doo
Mesto: Beograd
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 14
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: auto@sajam.rs
Web sajt: http://sajamautomobila.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...