Sajam motocikala - Motopassion 2020

Međunarodni sajam motocikala - Motopassion održaće se u periodu od 19. do 25. marta 2020. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo.


Odloženi sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW i Sajam motocikala - Motopassion 2020


Sajam motocikala “Motopassion predstavlja specijalizovanu sajamsku manifestaciju, koja se održava jednom godišnje počevši od 2006. godine, i koja okuplja proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, prateće industrije, delova i opreme, a koja ima za cilj afirmaciju i promociju moto sporta. Uz predstavlјanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.


Lepota, snaga i strasti na jednom mestu


Ovogodišnji sajam motocikalaMotopassion” održaće se, u okviru 55. Sajma automobila, u hali 2C na Beogradskom sajmu (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14), u Beogradu, svakog dana u periodu od 10 do 20 časova. 


KO? Sajam motocikala Motopassion

ŠTA? sajam, motori, motocikli

KAD? 19. - 25. marta 2020. 

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajma motocikala Motopassion“ predviđeno je predstavljanje sledećih robnih grupa: skuteri; motocikli; mopedi. Program ove manifestacije biće dodatno upotpunjen sa izložbom prateće industrije, opreme i pribora, odnosno proizvoda praeće industije: šasije; motori i sistemi prenosa; hodni deo vozila; oprema za vozila; odeća i oprema; tuning; elektro oprema i instalacije; goriva, maziva, ulja i filteri; nega i održavanje vozila; servisna oprema; rezervni delovi. Takođe programom manifestacije, predviđeno je i predstavljanje strukovnih organizacija, udruženja, klubova, finansijskih i osiguravajućih institucija i medija.


Radno vreme sajma motocikala Motopassion“ biće od 10:00 do 20:00 časova u periodu od 19. do 25. marta,  dok će radno vreme poslednjeg dana, 25. marta, biti od 10:00 do 19:00 časova.


Cene ulaznica za sajam motocikala  „Motopassion” iznosi 400 dinara za pojedinačne ulaznice. Parking po satu iznosi 150 dinara.Autor: Marko Skorić Održavanje: od 19.03.2020. do 25.03.2020.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Beogradski sajam
Mesto:
Beograd
Adresa:
Bulevar Vojvode Mišića 14
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
auto@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...