Odloženi sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW i Sajam motocikala - Motopassion 2020

Beogradski sajam će sprovesti odluku Vlade Republike Srbije kojom se zabranjuje održavanje javnih skupova u zatvorenim prostorima za više od 100 ljudi. 


Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom korona virusa, Beogradski sajam će u narednom periodu odložiti sajamske manifestacije „DDOR BG CAR SHOW“, Međunarodni sajam motocikala – Motopassion i Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova.


Kako se zaštititi od korona virusa?


Kao kompanija, koja prvenstveno vodi računa o zajednici u kojoj posluje, blagovremeno ćemo obaveštavati javnost o daljim aktivnostima i planiranom programu. (Izvor: sajamautomobila.rs)


Sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW 2020 i Sajam motocikala - Motopassion 2020 trebalo je da se održe u periodu od 19. do 25. marta 2020. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo, a pod pokroviteljstvom kompanije DDOR Novi Sad.


Datum: 13.03.2020. Autor: Beogradski sajam

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...