Ženska trka 2019

"Najlepši" događaj u gradu - Ženska trka održaće se u subotu, 21. septembra 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog maratona, a pod pokroviteljstvom JP Ada Ciganlija.


Ovogodišnja manifestaciona i elitna atletska trka posvećena isključivo pripadnicama lepšeg pola - Ženska trka održaće se na stazi oko Savskog jezera (Ada Ciganlija) u Beogradu, sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije.


Ženska trka na Adi Ciganliji


Programom Ženske trke predviđena je trka ukupne dužine 7,7 km. Takođe, programom manifestacije predviđeno je da start i cilj trke budu kod okruglog kupatila na Adi Ciganliji. Pored toga, za sve učesnice i goste predviđen je i živi muzički program sa vrhunskim izvođačima i nagradno izvlačenje posebnih poklona.


KO? Ženska trka

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 21. septembar 2019. 

GDE? Ada Ciganlija (Beograd)


Pravo učešća na Ženskoj trci imaće sve zainteresovane pripadnice lepšeg pola, koje se osećaju psiho-fiziči sposobne za ovakav vid aktivnosti.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnica za učešće na Ženskoj trci obavljaće se putem sajta https://prijava.bgdmarathon.org/


Uz lepu učesničku majicu i učesnički broj sa čipom pre trke, posle pretrčanih (ili prepešačenih) 7,7  km - sve učesnice dobijaju po cvet, medalju, okrepu i posebne poklone sponzora, a prve tri takmičarke dobijaju vredne novčane nagrade.


Napomena:

-Sadržaj učesničkog paketa: Startni broj sa čipom; Funkcionalna majica; Medalja na cilju; Okrepa na cilju; Zdravstveno obezbeđenje na stazi i cilju; Garderoba; Rezultati (online); Diploma (online).

-Cena učesničkog paketa: do 31.08.2019. - 1600 RSD; 01. - 16.09.2019. - 1900 RSD

-Na Ženskoj trci 2019. omogućili smo i ekipno učešće za kompanije. Jedan tim može imati neograničen broj učesnica, a prva tri rezultata po timu će biti u plasmanu za ekipno takmičenje. Svaka učesnica iz tima će imati pojedinačni rezultat i plasman kao i sve druge učesnice.

-Preuzimanje učesničkog paketa: Humska 4, četvrtak i petak (19. i 20.09) 10h-18h.

-Preuzimanje učesničkog paketa biće omogućeno samo za učesnice koje su se ranije prijavile i svoj učesnički paket platile. 

-Prijava/uplata na dan trke nije moguća! 

-Odustajanje od učešća ili nepredviđene okolnosti

Učesnica može odustati od trke i nije u obavezi da o tome obavesti organizatora.

-U slučaju odustajanja učesnika ili nemogućnosti da učestvuje u trci usled nepredviđenih okolnosti, organizator nije u obavezi da vrati uplaćeni novac.

- Cena učesničkog paketa zavisi od datuma uplate (a ne od datuma prijave)

- U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih prilika, organizator zadržava pravo pomeranja datuma trke i u tom slučaju nije dužan da izvrši povraćaj novca za startninu u slučaju da novi datum ne odgovara učesnici.

- Prijava postaje važeća tek posle evidentirane uplate učesničkog paketa

- Prilikom registracije koristite važeću email adresu. Jedna trkačica - jedna registracija. Nije moguće prijaviti više trkačica sa jednog naloga.

- Prijavite se što pre. Organizator zadržava pravo ograničenja broja učesnica.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 21.09.2019. do 21.09.2019.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Ženska trka 2011

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Beogradski maraton
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.bgdmarathon.org
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...