Crnovrški polumaraton 2019

23. Crnovrški polumaraton održaće se u nedelju, 22. septembra 2019. godine, na Crnom Vrhu, u organizaciji Atletskog kluba Bor, a pod pokroviteljstvom Grada Bora.


Ovogodišnji Crnovrški polumaraton, koji se održava povodom Dana oslobođenja Bora i 74 godine od održanih radnih akcija, održaće se na Crnom Vrhu, sa startom kod spomenika radnim akcijama u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


Programom Crnovrškog polumaratona predviđeno je održavanje polumaratonske trke (21,1 km) od spomenika radnim kacijama na crnom vrhu do sportskog centra gde će se nalaziti cilj trke. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da se okupljanje takmičara i podela brojeva obavljaju na sam dan trke sat vremena pre starta trke (08:00 - 09:00h) kod Sportskog centra Bor.


KO? 23. Crnovrški polumaraton

ŠTA? trka, trčanje, polumaraton

KAD? 22. septembar 2019.

GDE? Crni vrh (Bor)


Pravo učešća na Crnovrškom polumaratonu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: 1. seniori do 40 godina; 2. Veterani od 40 do 44 godine; 3. Veterani od 45 do 49 godine; 4. Veterani od 50 do 54 godine; 5. Veterani od 55 do 59 godine; 6. Veterani preko 60 godina; 7. Žene do 40 godina; 8. Žene preko 40 godina; 9. Štafeta (3 takmičara/ke x 7 km); 9. Maturanti maratonci; uz plaćanje startnine u iznosu od 1000 dinara po učesniku/ci.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Crnovrškom polumaratonu obavljaće se putem i-mejl adrese fast030@yahoo.com i/ili telefona +381 (0) 65 24 33 043.


Za najuspešnije takmičare/ke Crnovrškog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplasirana takmičara svakoj kategoriji dobijaju diplomu, medalju, pehar i poklon uspomenu; Tri prvoplasirana u apsolutnoj kategoriji dobijaju diplome, medalje i pehare; Pobednici štafetne trke dobiće diplome i medalje; Svaki takmičar/ka dobija učesničku majicu a kada stigne na cilj dobiće i diplomu za učešće sa upisanim postignutim vremenom.Napomena:


-Staza je trasa Crnovrške pruge, ulicama Zajčarska, Crnovrških Brigada, Devete Brigade, Petra Kočića do Sportskog centra na IV-tom kilometru gde je cilj. Trasa je u blagom padu do cilja.

-Pravo nastupa imaju svi bez obzira na klupsku pripadnost , pol i godine. 

-Medalje će se deliti u kategoriji ako ima najmanje tri takmičara.

-Za sve učesnike trke organizovan je zajednički ručak.

-Prijavljeni takmičari snose odgovornost za svoje zdravstveno stanje.

-Oznake na stazi nalaziće se na svaki kilometar a okrepne stanice na 7 i-14 km.Više informacija o Crnovrškom polumaratonu možete dobiti putem telefona +381 (0) 65 24 33 043.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 22.09.2019. do 22.09.2019.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Bor
Mesto:
Bor
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
fast030@yahoo.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...