x

Happy run 2019

Happy run 2019

5. Sportsko - rekreativna manifestacija pod nazivom Happy run održaće se u subotu, 12. oktobra 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Sportskog udruženja Maturantu Maratonci.


Ovogodišnja sportsko - rekreativna manifestacija Happy run održaće se u Parku prijateljstva na Ušću (Plato kod spomenika “Večna vatra” - Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova. 


Programom sportsko - rekreativne manifestacije Happy run predviđeno je održavanje sledećih trka: Happy run trka (5 Km); Dečiji kros (800 m); Trka slatkiša - devojčice i dečaci (uzrasta od 2-6 godina). Takođe, programom manifestacije predviđeno je održavanje trke u džakovima, kao i takmičenja u nadvlačenju konopca.


KO? 5. Happy run

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 12. oktobar 2019.

GDE? Ušće (Beograd)


Pravo učešća na sportsko - rekreativnoj manifestaciji Happy run imaće sve zainteresovane, fizički sposobne osobe uz obavezno potpisanu izjavu o učešću na sopstvenu odgovornost, u nekoj od sledećih kategorija: Happy run – 5km - Apsolutna muška, Apsolutna ženska, Srednje škole dečaci, Srednje škole devojčice; Dečiji kros – 800 m - Osnovna škola I-II razred dečaci, Osnovna škola I-II razred devojčice, Osnovna škola III-IV razred dečaci, Osnovna škola III-IV razred devojčice, Osnovna škola V-VI razred dečaci, Osnovna škola V-VI razred devojčice, Osnovna škola VII-VIII razred dečaci, Osnovna škola VII-VIII razred devojčice; Nadvlačenje konopca (ekipa se sastoji od 5 osoba bilo kojeg pola) - Apsolutna, Osnovna škola, Trka u džakovima - Apsolutna, Osnovna škola.  * Za maloletne osobe potpisuje roditelj, staratelj, profesor ili trener.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na sportsko - rekreativnoj manifestaciji Happy run obavljaće se do 02.10.2019. godine, putem online prijave na sajtu https://trka.rs/event/144/ 


Za najuspešnij takmičare/ke sportsko - rekreativne manifestacije Happy run predviđene su sledeće nagrade: Pehari i pobedničke diplome za prva tri mesta u svim kategorijama u muškoj i u ženskoj konkurenciji u trci na 5km a pobednici dobijaju i robne nagrade sponzora; Medalje i pobedničke diplome za prva tri mesta na dečijem krosu u svim kategorijama i u muškoj i u ženskoj konkurenciji a prvoplasirani dobijaju i pehare; Specijalne nagrade za pobednike u nadvlačenju konopca i u trci u džakovima; Specijalna nagrada za počasnog učesnika.



Napomena:

-Kotizacija za trku 5. HAPPY RUN iznosi 1200 dinara.

-Kotizacijom je obuhvaćeno: startni paket (startni broj, dry fit majica + pokloni sponzora), okrepa na startu i cilju, finišerska unikatna medalja, masaža posle trke.

-Online prijave su moguće sve do 02.10.2019. (pun startni paket). 

-Ukoliko se prijava ne kompletira sa uplatom kotizacije do naznačenog datuma, briše se iz evidencije i zatim je moguća ponovna prijava na dan trke.

-Prijave na dan trke su moguće u periodu od 9:00 do 11:00 (startni paket kod prijava na dan trke neće sadržati dry fit majicu).​

-Za Dečiji kros, Trku slatkiša, trku u džakovima i nadvlačenje konopca ne postoji kotizacija (besplatno učešće) i prijave su na dan trke.

-Za dečiji kros obavezno poneti đačke knjižice kao potvrdu kategorije za koju se takmičar prijavljuje.

-Pravo učešća imaju sve fizički sposobne osobe uz obavezno potpisanu izjavu o učešću na sopstvenu odgovornost. Za maloletne osobe potpisuje roditelj, staratelj, profesor ili trener.

-Na cilju po završetku trke sve učesnike očekuje okrepa. Flaširana voda “Rosa”, voće (banane, jabuke, limun i sl.) i još po nešto.

-Staza (Happy run 5km) je kružna. Startuje se sa platoa spomenika “Večna vatra” prolazi se kroz Park prijateljstva i izlazi na šetalište. Tom stazom se ide do hotela “Jugoslavija” okreće se i u povratku se ide biciklističkom stazom pa opet nazad kroz Park prijateljstva do platoa gde je i cilj. 

-Staza (Dečiji kros – 800m) je kružna. Startuje se sa platoa spomenika “Večna vatra” prolazi se kroz Park prijateljstva izlazi na šetalište, skreće se desno i nastavlja do kružnog ostrva. Zatim širokim šetalištem se dolazi do platoa gde se nalazi cilj.

-​Staze će biti jasno obeležene i maksimalno obezbeđene, duž staze nalaziće se volonteri a sudije će biti na okretima i na poziciji start-cilj.

-Za sve učesnike biće obezbeđeni šatori za presvlačenje a samo za učesnike trke na 5km će biti obezbeđeno i čuvanje stvari u posebnim šatorima namenjenim isključivo za tu svrhu. Stvari će biti obeležene prema vašim startnim brojem i preuzimanje će biti jedino moguće sa tim istim startnim brojem.

-Organizator zadržava pravo na izmene detalja najave. Svaka promena će biti naglašena i blagovremeno objavljena na stranicama sajta.


Program sportsko - rekreativne manifestacije Happy run 2019:

-09:00 – 11:00 - Preuzimanje startnih paketa i nove prijave

- 10:20 - Start trke slatkiša

- 10:30 - Start dečijeg krosa I-II razred

- 10:40 - Start dečijeg krosa III-IV razred

- 10:50 - Start dečijeg krosa V-VI razred

- 11:00 - Start dečijeg krosa VII-VIII razred

- 11:10 - 11:45 - Proglašenje pobednika dečijeg krosa

- 12:00 - Ptart trke Happy run

- 12:10 - Trke u džakovima za osnovnu školu

- 12:20 - Nadvlačenje konopca za osnovnu školu

- 13:00 - Proglašenje pobednika i dodela nagrada​

- 13:30 - Nadvlačenje konopca za odrasle


Više informacija o sportsko - rekreativnoj manifestaciji Happy run možete dobiti putem i-mejl adrese happyrunbelgrade@gmail.com


Autor: Održavanje: od 12.10.2019. do 12.10.2019.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportsko udruženje Maturanti Maratonci
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: happyrunbelgrade@gmail.com
Web sajt: http://happyrunbelgrade.weebly.com/
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...