Ženska trka na Adi Ciganliji

U subotu 21.09.2019. godine na Adi Ciganliji, u organizaciji Beogradskog maratona, biće održana Ženska trka sa oko 1.000 učesnica kao manifestaciona i elitna međunarodna atletska trka oko jezera (7,7km), posvećena isključivo pripadnicama ženskog pola. 

Uz lepu učesničku majcu i broj sa čipom, sve učesnice koje završe trku dobiće medalju, okrepu i posebne poklone sponzora. Za sve učesnice i goste pripremljen je i muzički program, kao i nagradno izvlačenje posebnih poklona partnera ovog događaja. 

Ženska trka je, inače, jedini masovni, ne samo sportski događaj u našem gradu, posvećen isključivo pripadnicama ženskog pola. 

„Beogradski maraton, već više od tri decenije promoviše i razvija trkački pokret u Srbji i regionu i izuzetno nam je drago da smo posle osam godina pauze obnovili Žensku trku i da ćemo je u subotu na Adi Ciganliji organizovati 14. put. Ženska trka je izuzetno značajan događaj i za Beogradski maraton i za kompletnu trkačku zajednicu, jer promoviše i razvija trčanje i fizičku aktivnost kao pokret zdravlja u ženskoj populaciji svih uzrasnih kategorija“ – izjavio je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

„Ovo je za nas, iz Beogradskog maratona, prilika da se zahvalimo domaćinima i saradnicima iz JP Ada Ciganlija na naporima da zajednički organizujemo kvalitetnu manifestaciju, kao i partnerima koji su podržali ovaj događaj“ – zaključio je Nikolić. 

Ovde možete pogledati fotografije sa prethodnih događaja: LINK


Datum: 18.09.2019. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...