Trofej Beograda u karateu 2018

Trofej Beograda u karateu (Beogradski pobednik) održaće se u subotu i nedelju, 06. i 07. oktobra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog karate saveza.


Ovogodišnji Trofej Beograda u karateu održaće se u u Hali Sportova – Ranko Žeravica – Novi Beograd u Beogradu, u skladu sa pravilima Karate federacije Srbije (KFS) i WKF-a.


Programom Trofeja Beograda u karateu predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno.


KO? Trofej Beograda u karateu

ŠTA? karate, turnir

KAD? 06. - 07. oktobar 2018.

GDE? Beograd


Pravo učešća na Trofeju Beograda u karateu imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljvanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Trofeju Beograda u karateu obavljaće se putem i-mejl adrese office@beokarate.rsAutor: Marko Skorić Održavanje: od 06.10.2018. do 07.10.2018.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trofej Beograda u karateu 2015

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Beogradski karate savez
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@beokarate.rs
Web sajt: http://www.beokarate.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...