Beogradski polumaraton 2018

2. Beogradski polumaraton održaće se u nedelju, 30. septembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog maratona doo, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda.


Ovogodišnji Beogradski polumaraton održaće se na ulicama Beograda, na atraktivnoj stazi.


Programom Beogradskog polumaraton predviđeno je održavanje sledećih trka: Beogradskih 21 (polumaratonska trka - 21,1 km; i Beogradskih 10 (trka na 10 km).


KO? 2. Beogradski polumaraton

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 30. septembra 2018.

GDE? Beograd


Pravo učešća na Beogradskom polumaratonu imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni i psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Beogradskom polumaratonu obavljaće se putem online formulara http://bgdmarathon.org


Napomena:

  • Sadržaj učesničkog paketa: Startni broj sa čipom; Majica; Medalja na cilju; Online diploma; Okrepa na stazi i cilju; Program/mapa trke.

  • Cena učesničkog paketa za trku na 10km i trku na 21km: do 10.08.2018: 1500 din; od 11.08.2018. – 20.09.2018: 2000 din.

  • Organizator zadržava pravo ograničenja broja učesnika.
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 30.09.2018. do 30.09.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Beogradski maraton
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.bgdmarathon.org
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

03.09.2018. - Nikola Smoljanovic
objavite listu prijavljenih za 2. bg polumaraton
 

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...