11 TRI Belgrade 2018

11 TRI Belgrade održaće se u nedelju, 23. septembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog triatlon saveza, a uz pokroviteljstvo Srpske triatlonske unije, Grada Beograda - Sekretarijat za sport i omladinu i Ministarstva omladine i sporta Srbije.


Ovogodišnji 11 TRI Belgrade održaće se na Adi Ciganliji u Beogradu, sa početkom u 07:00 časova, a u skladu sa pravilima Srpske triatlon unije (STU), ITU, ETU.


Programom 11 TRI Belgrade predviđeno je održavanje poludistance ironman trke (plivanje 1,9 km; vožnja bicikla 90 km; trčanje 21 km) kao i štafetna trka.


KO? 11 TRI Belgrade

ŠTA? triatlon, rka

KAD? 23. septembar 2018.

GDE? Ada Ciganlija (Beograd)


Pravo učešća na 11 TRI Belgrade imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni i uredno registrovani takmičari/ke, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na 11 TRI Belgrade obavljaće se putem online formulara na sajtu https://www.triathlon.rs


Za najuspešnije takmičare/ke 11 TRI Belgrade poludistance predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičare/ke u svim kategorijama; Pehar za pobednike u svim kategorijama; Učesničke medalje za sve takmičare/ke koji završe trku.
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 23.09.2018. do 23.09.2018.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
11 TRI BGD poludistanca 2017

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Beogradski triatlon savez
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
registrations@triathlon.rs
Web sajt: http://triathlon.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...