Srbija reli 2018

51. Srbija reli (Rally Serbia) održaće se u periodu od 21. do 23. septembra 2018. godine, u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Auto Moto saveza Srbije.


Ovogodišnji Srbija reli koji će se bodovati za Šampionat Srbije u reliju, šampionat Bugarske,  šampionat BiH, ali i za Evropski reli trofej sa COEF.3, održaće se u Vrnjačkoj Banji, u skladu sa Međunarodnim sportskim reli pravilima i njegovim dodacima.


Programom Srbija relija predviđeno je održavanje tekamičenja na 12 stejdževa (6 različitih kurseva, u ukupnoj dužini od 468,13 km. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da ceremonijalni start bude održan u petak, 23. septembra 2016. godine u 21:01 čas, na Centralnom trgu u Vrnjačkoj Banji.


KO? 51. Srbija reli

ŠTA? auto trka, reli

KAD?  21. - 23. septembar 2018.

GDE? Vrnjačka Banja


Pravo učešća na Srbija reliju imaće svi zainteresovani uz uredno popunjenu prijavu i uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika za učešće na Srbija reliju obavljaće se do 04. septembra 2018. godine.

Za najuspešnije takmičare Srbija relija predviđene su nagrade.


Najuspešniji na prošlogodišnjem 50. Srbija reliju bili su:  Prvo mesto u genealnom plasmanu Evropskog reli trofeja pripalo je posadi iz Turske koju su činili vozač Avcioglu Orhan i suvozač Korkmaz Burcin. Drugo mesto je zauzela je posada iz Gruzije, Plamen Staykov i Kvaratskhelia David i na trećem mestu je na ovogodišnjem reliju završila je posada iz Bugarske koju su činili Iasev Ignat i Yordanov Yordan; U Šampionatu Srbije na 50. Srbija reliju oba dana najuspešniji je bio Rocco Gianluca i Jovan Isailovć. Na drugom mestu bili su Vladica Rabrenović i Peter Henell, dok su treću poziciju zauzeli Željko Milutinovic i Aleksandar Petričević.
Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 21.09.2018. do 23.09.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Auto Moto Savez Srbije
Mesto:
Vrnjačka Banja
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
sport@amss.org.rs
Web sajt:
http://www.serbiarally.rs

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski polumaraton 2018
+ Kostolački polumaraton 2018
+ Trka sa bojama Color Running 2018
+ Krosminton turnir Srbija open 2018
+ Jedriličarska regata Finn kup 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...