x

Srbija reli 2018

Srbija reli 2018

51. Srbija reli (Rally Serbia) održaće se u periodu od 21. do 23. septembra 2018. godine, u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Auto Moto saveza Srbije.


Ovogodišnji Srbija reli koji će se bodovati za Šampionat Srbije u reliju, šampionat Bugarske,  šampionat BiH, ali i za Evropski reli trofej sa COEF.3, održaće se u Vrnjačkoj Banji, u skladu sa Međunarodnim sportskim reli pravilima i njegovim dodacima.


Programom Srbija relija predviđeno je održavanje tekamičenja na 12 stejdževa (6 različitih kurseva, u ukupnoj dužini od 468,13 km. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da ceremonijalni start bude održan u petak, 23. septembra 2016. godine u 21:01 čas, na Centralnom trgu u Vrnjačkoj Banji.


KO? 51. Srbija reli

ŠTA? auto trka, reli

KAD?  21. - 23. septembar 2018.

GDE? Vrnjačka Banja


Pravo učešća na Srbija reliju imaće svi zainteresovani uz uredno popunjenu prijavu i uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika za učešće na Srbija reliju obavljaće se do 04. septembra 2018. godine.

Za najuspešnije takmičare Srbija relija predviđene su nagrade.


Najuspešniji na prošlogodišnjem 50. Srbija reliju bili su:  Prvo mesto u genealnom plasmanu Evropskog reli trofeja pripalo je posadi iz Turske koju su činili vozač Avcioglu Orhan i suvozač Korkmaz Burcin. Drugo mesto je zauzela je posada iz Gruzije, Plamen Staykov i Kvaratskhelia David i na trećem mestu je na ovogodišnjem reliju završila je posada iz Bugarske koju su činili Iasev Ignat i Yordanov Yordan; U Šampionatu Srbije na 50. Srbija reliju oba dana najuspešniji je bio Rocco Gianluca i Jovan Isailovć. Na drugom mestu bili su Vladica Rabrenović i Peter Henell, dok su treću poziciju zauzeli Željko Milutinovic i Aleksandar Petričević.



Autor: Marko Skorić Održavanje: od 21.09.2018. do 23.09.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Auto Moto Savez Srbije
Mesto: Vrnjačka Banja
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: sport@amss.org.rs
Web sajt: http://www.serbiarally.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...