Trka uz stepenice - Vršac 2019

„Vršački atletski klub 1926“ u nedelјu 26. maja 2019. godine, organizuje sedmu po redu „Trku uz stepenice 2019“.


Sart ženske trke je u 10:30, a start muške trke je u 10.45. časova iznad gornjeg parkinga Centra Milenijum (ulica Omladinski trg, 50 metara od raskrsnice sa ulicom Sultane Cijuk). Dalje će se takmičari kretati ulicom Omladinski trg do raskrsnice ulica Omladinski trg –Milana Tepića – Lička -Topovski put - Mate Matejića, zatim ulicom Mate Matejića do početka stepeništa, pa dalje stepeništem pored Vile Breg, preko raskrsnice ulica Topovski put - Goranska i gornjeg stepeništa sve do Crkve Svetog Križa gde se nalazi cilј trke.


U 11.00 časova je start Šetnje zadovoljstva koja nije takmičarskog karaktera i na kojoj mogu da učestvuju svi zainteresovani bez obzira na uzrast.


KO? 7. Trka uz stepenice - Vršac

ŠTA? trka uz stepenice, trčanje

KAD? 26. maj 2019.

GDE? Vršac


Staza je dužine oko 750 m, visinska razlika je oko 107m, uz konstantan uspon od oko 18% sa ukupno 430 stepenika. Prvi deo staze je uspon bez stepenika (oko 200 m, od starta do kraja ulice Mate Matejića), zatim se nastavlјa stepenicima pored Vile Breg (167 stepenika), pa oštrim usponom bez stepenica (oko 50 m) nakon čega u završnom delu trke staza ide preko stepeništa do Crkve Svetog križa (263 stepenika), a cilјni pravac je oko 20 m od poslednjeg stepenika.Video sa prethodnih trka možete da videte na sledećim linkovima:

2017: https://www.youtube.com/watch?v=vvaK6r9fNXE

2016.: https://youtu.be/2cqbx7CXbDs;

2015.: https://www.youtube.com/watch?v=bYZz1uPNlZI;

2014.: https://www.youtube.com/watch?v=r9AvKUmO3_8.

2013: https://www.youtube.com/watch?v=x9mM-A0f1V0.


Za sva dodatna pitanja i informacije možete da pišete na vak1926@gmail.com (učesnici iz inostranstva mogu da se obrate na engleskom jeziku). Obaveštenja o visini startnine i nagradama dostavićemo Vam blagovremeno u sledećim dopisima.Autor: Nenad Habibović Održavanje: od 26.05.2019. do 26.05.2019.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trka uz stepenice - Vršac 2017

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Vršački atletski klub 1926
Mesto:
Vršac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
vak1926@gmail.com
Web sajt: http://vak1926.net
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...