x

Memorijalna trka Dren Mandić 2018

Memorijalna trka Dren Mandić 2018

10. Memorijalna trka Dren Mandić održaće se u sredu, 01. avgusta 2018. godine, na Paliću, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Tron.


Memorijalna trka Dren Mandić održava se u znak sećanja na tragično nastradalog klupskog druga, planinara Drena Mandića. Ciljevi memorijalne trka Dren Mandić: obogaćivanje sportsko-rekreativnog sadržaja na Paliću, ukazivanje na značaj fizičke aktivnosti, jačanje sportskog duha, širenje sportske kulture, omogućavanje bavljenja sportom svim ljudima bez obzira na godine, pol, versku i rasnu pripadnost, promocija rekreativnog trčanja, prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub tron.


Ovogodišnja memorijalna trka Dren Mandić održaće se na Paliću, sa startom ispred Velike terase u 18:00 časova.


KO? 10. Memorijalna trka Dren Mandić

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 01. avgust 2018.

GDE? Palić


Programom memorijalne trke Dren Mandić predviđeno je održavanje trke na 8240 m, u znak sećanja na visinu na kojjoj je Dren nastradao.


Pravo učešća na memorijalnoj trci Dren Mandić imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, u apsolutno muškoj i apsolutno ženskoj konkurenciji, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 400 dinara po takmičaru/ki.


Za najuspešnije takmičare/ke memorijalne trke Dren Mandić predviđene su sledeće nagrade: Pehari i simbolične robne nagrade za tri prvoplasirana takmičara/ke u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Napomena:

  • Vremenski limit trke: 80 minuta.

  • Van konkurencije staza može da se savlada i brzim hodanjem. I van konkurencije će se meriti vreme, ali neće biti proglašenja pobednika.

  • Spisak svih trkača koji savladaju stazu sa rezultatima biće objavljen na sajtu TRON-a www.tron.org.rs.

  • Svaki učesnik je dužan da izvrši prijavu za zapisničkim stolom najkasnije 15 minuta pre starta.

  • Na sportskoj manifestaciji svako učestvuje na svoju odgovornost što se potvrđuje svojeručnim potpisom na prijavnom listu i izjavi o psihofizičkoj spremnosti.

  • Organizator brine o bezbednosti učesnika na samoj stazi i obezbeđuje lekarsko dežurstvo na sportskoj manifestaciji, kao i osveženje u toku i nakon trke.

  • Nema organizovanog čuvanja ličnih stvari trkača, te organizator ne odgovara za iste.




Autor: Marko Skorić Održavanje: od 01.08.2018. do 01.08.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletsko rekreativni klub Tron
Mesto: Palić
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: klub@tron.org.rs
Web sajt: http://www.tron.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...