Novosadski maraton 2018

Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

26. Novosadski maraton održaće se u nedelju, 14. oktobra 2018. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Udruženja Novosadski maraton.


Ovogodišnji Novosadski maraton održaće se na ravnoj stazi, koja ima AIMS sertifikat (Association of international Marathons and Road Races), a koja prolazi duž obale Dunava i kroz urbani deo Novog Sada, sa startom i ciljem u centru Novog Sada (Trg slobode), a sa početkom u 10:00 časova.


Programom Novosadskog maratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Maratonska trka (42,195 km); Pripravnički maraton (33 km), Mini pripravnički maraton (25 km), Trka na 10,5 k, Rekreativna trka (6 km); Štafetni maraton (od 2 do 12 izmena). Takođe, programom manifestacije predviđeno je održavanje i trka za decu i to: Trka osnovaca od 5. do 8. razreda na 800 m; Trka srednjoškolaca od 1. do 4. razreda na 1000 m; Trčanje osnovaca od 1. do 4. razreda na 400 m;  Trka predškolaca; kao i puzeća trka beba na 4,195 m.


KO? 26. Novosadski maraton

ŠTA? maraton, trka, trčanje

KAD? 14. oktobar 2018.

GDE? Novi Sad


Pravo učešća na Novosadskom maratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od odgovarajućih kategorija, i uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Novosadskom maratonu obavljaće se  sajta http://www.marathon.org.rs


Za najuspešnije takmičare Novosadskog maratona predviđene su sledeće nagrade: Pehari, medalje i paket poklon sponzora za sve učesnike/ce koji uspešno završe odabranu trku; Plakete za tri prvoplasirane štafete u svim konkurencijama.


Napomena:

  • Okrepne stanice nalaziće se na svakih 3-4 Km.

  • Vremenski limit trke je 5 sati.

  • Starosni limit je 18 godina.

  • Maloletna lica ne mogu učestvovati na 42.1 km, 33km i 25 km, a za učešće na trci od 10km ili 5km MORAJU priložiti pismenu saglasnost roditelja i potvrdu lekara.

  • Podizanje startnih brojeva obavljaće se u subotu, 13. oktobra 2018. od 17 do 20 časova u maloj sali hotela Vojvodina ulaz iz dvorišta (centar grada), kao i u nedelju, 14. oktobra 2018. od 07:30 do 10:00 časova.

  • Pasta parti održaće se u subotu, 13.10.2018. od 19 do 21h u hotelu Vojvodina.

  • Obezbeđena garderoba.Autor: Marko Skorić Održavanje: od 14.10.2018. do 14.10.2018.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Novosadski maraton 2012

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Novosadski maraton doo
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
marathon@sbb.rs
Web sajt: http://www.marathon.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...