x

Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis 2018

Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis 2018

2. Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis održaće se u periodu od 12. do 14. oktobra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije.


Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis predstavlja najveći regionalni sajam ovog tipa. Glavna tema sajma su fitnes, zdravlje i wellness i dostupna je svima – amaterima, kao i profesionalcima. Tokom tri sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama.


Ovogodišnji sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis održaće se na 5000m2 sajamskog prostora u hali 3 Beogradskog sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu, uz učešće 80 domaćih i inostranih izlagača.


KO? 2. Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis

ŠTA? sajam, fitness, wellnes, zdravlje

KAD? od 12. do 14. oktobra 2018.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis predviđeno je održavanje 60 radionica, prezentacija, master class-ova. Programom manifestacije predviđena je i: “Funkcionalna zona” u okviru koje će zavisnici od adrenalina i programa visokog intenziteta moći da testiraju svoje granice; “Body & Mind zona” koja je namenjena programima usmerenim za razvoj tela i duha (pilates, joga, wellness, masaža i dr.); “Dečija zona” u okviru koje će najmlađi posetioci moći da uživaju u mnoštvu kako sportskih, tako i zabavnih aktivnosti.


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i 8. Evropskog fitness kongresa u okviru kojeg će seminare i predavanja održati vrhunski stručnjaci.


Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis biće otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 19 časova. Tokom trajanja sajma ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni Beogradskoj sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd). Cena jednodnevne ulaznice je 200 dinara, cena ulaznice za sva tri dana je 400 dinara, deca do 12 godina ne plaćaju ulaznicu.


Više informacija o sajamu fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis možete dobiti putem telefona +381 (0) 11 311 56 48.



Autor: Marko Skorić Održavanje: od 12.10.2018. do 14.10.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sajam za rekreaciju i fitnes Srbije
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@belfis.rs
Web sajt: https://belfis.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...