x

Stonoteniski turnir Meredijan Srbija open 2018

Stonoteniski turnir Meredijan Srbija open 2018

1. Međunarodni stonoteniski turnir veterana pod nazivom “Meredijan Srbija open” održaće se u nedelju, 15. aprila 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Stonoteniskog udruženja veterana Srbije.


Stonoteniski turnir veterana Meridijan Srbija open održava se povodom obeležavanja 90 godina od osnivanja Stonoteniskog saveza Jugoslavije. Pre 9 decenija, zaljubljenici u ovaj prelepi sport doneli su odluku da se osnuje Jugoslovenski ping-pong savez i osnivačka Skupstina održana je 14. aprila 1928. godine u Somboru, a dan kasnije odrzano je Prvo državno prvenstvo. Organizacijom međunarodnog turnira, Stonotenisko udruženje veterana Srbije ima želju da okupi što veći broj takmičara iz zemlje i inostranstva i na taj način doprinese obeležavanju ovog značajnog jubileja.


Ovogodišnji stonoteniski turnir Meridijan Srbija open održaće se u sportskom centru Master (ul. Cvetna 4, Zemun) u Beogradu, sa početkom u 09:30 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog udruženja veterana Srbije.


KO? 1. Međunarodni stonoteniski turnir veterana - Meredijan Srbija open

ŠTA? stoni tenis, stonoteniski turnir, veterani

KAD? 15. aprila 2018.

GDE? SC Master (Beograd)


Programom stonoteniskog turnira Meridijan Srbija open predviđeno je da se takmičenje održi na 14 stolova, u sledećim kategorijama: apsolutna kategorija (pravo nastupa imaju svi igraci bez obzira na godine), kategorija 35-49 godina, kategorija 50-59 godina, kategorija 60+.

Pravo učešća na stonoteniskom turniru Meridijan Srbija open imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: apsolutna kategorija, kategorija 35-49 godina, kategorija 50-59 godina, kategorija 60+, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 1000 dinara po učesniku za jednu kategoriju, odnosno 1500 dinara za dve starosne kategorije i plaća se organizatoru pre početka turnira.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na stonoteniskom turniru Meridijan Srbija open obavljaće se do 13.04.2018. godine, putem i-mejla z.britka@gmail.com i/ili telefona +381 (0) 64 112 75 29.


Napomena:

  • U svim kategorijama igra se prvo po grupama, a zatim kup sistem na ispadanje do kraja.

  • Dva prvoplasirana iz grupe stiču pravo nastupa u glavnom žrebu.

  • Ako se za određenu starosnu kategoriju prijavi manje od 6 igrača, igra se po sistemu “svako sa svakim”.

  • Svaki igrač može prijaviti učešće u najviše dve kategorije.

  • Sve partije igraju se u tri dobijena seta.

  • Svi igrači svojom prijavom za učešće na turniru garantuju da su u dobroj fizičkoj i 
    psihičkoj kondiciji, da redovno kontrolišu zdravlje i da igraju, u granicama svojih 
    mogućnosti, na sopstvenu odgovornost.


Više informacija o stonoteniskom turniru Meridijan Srbija open možete dobiti putem telefona +381 (0) 64 112 75 29 (Zvonimir Britka).


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 15.04.2018. do 15.04.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Stonotenisko udruženje veterana Srbije
Mesto: Zemun
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: z.britka@gmail.com
Web sajt: http://www.stav.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...