Prvenstvo Vojvodine u karateu 2018

Prvenstvo Vojvodine u karateu za seniore i seniorke održaće se u nedelju, 18. februara 2018. godine, u Staroj Pazovi, u organizaciji Karate kluba Front i Karate saveza Vojvodine.


Ovogodišnje Prvenstvo Vojvodine u karateu za seniore i seniorke održaće se u sportskoj hali Park u Staroj Pazovi, sa početkom u 09:30 časova, a u skladu sa pravilima karate saveza Vojvodine, KFS-a i WKF-a.


Programom Prvenstva Vojvodine u karateu za seniore i seniorke predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: borbe po kategorijama; kate pojedinačo, kate ekipno.


KO? Prvenstvo Vojvodine u karateu za seniore i seniorke

ŠTA? karate, kate, borbe

KAD? 18. februara 2018.

GDE? Hala Park (Stara Pazova)


Pravo učešća na Prvenstvu Vojvodine u karateu za seniore i seniorke imaće svi zainteresovani takmičari/ke uredno registrovani u KSV za 2017/18 godinu u odgovarajućoj starosnoj i težinskoj kategoriji, uz plaćanje učesničke takse.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Prvenstvu Vojvodine u karateu za seniore i seniorke obavljaće se do 12.02.2018. godine, do 12h.


Za najuspešnije takmičare/ke Prvenstva Vojvodine u karateu za seniore i seniorke predviđene su nagrade u vidu medalja i diploma.


Napomena:

 • Neophodna dokumenta: Takmičarska knjižica uredno overena u KSV za 2017/18. godinu, lekarski pregled koji važi do Prvenstva Srbije ne stariji od 6 meseci i polisa osiguranja. 
 • Sportska i zaštitna oprema mora biti u skladu sa pravilima borenja i sudjenja za takmičare, trenere i sudije.
 • Pristup borilištu mogu imati samo licencirani treneri ili menadžeri, sudije i ostala službena lica sa vidno istakmutom akreditacijom.
 • Borbe za seniore traju 3 minuta, a za seniorke 2 minuta.
 • Tolerancije težine nema. Takmičar koji je prijavljen za određenu težinsku kategoriju, a prekorači težinu ne može uopšte nastupiti na tom takmičenju i nema prava na povraćaj kotizacije.
 • Kod kata ekipno u borbama za medalju će se izvoditi BUNKAI .
 • Osam prvoplasiranih takmičara u katama pojedinačno i četiri u katama ekipno stiču plasman za Prvenstvo Srbije.
 • Šest takmičara u borbama pojedinačno u svakoj težinskoj kategoriji i četiri ekipno, stiču plasman za Prvenstvo Srbije.
 • Takođe, nosioci medalja u svakoj takmičarskoj disciplini, pojedinačno, sa prošlogodišnjeg prvenstva Države, uvećavaju broj plasiranih takmičara sa regiona za Prvenstvo Srbije.
 • Poslednja korekcija prijave je 15.02.2018. godine do 14,00 časova.
 • Neblagovremene prijave i nepoštovanje satnice uvećavaju kotizaciju 100%.
 • Organizator neće snositi nikakvu odgovornost (u slučaju nepoštovanja satnice, neblagovremeno regulisanih obaveza prema KSV, nedostatka potrebne dokumentacije ili zaštitne opreme), a to proizvede posledice (zabrana nastupa takmičara, povrede i sl.) odgovornost snose klubovi.
 • Takmičar koji je prijavljen na regionalnim takmičenjima, a na istim ne nastupi ne može biti kvalifikovan na takmičenjima na nivou Srbije.
 • Sva ostala službena lica koji nisu rukovodstvo takmičenja, članovi UO, članovi Stručnih komisija, menadžeri i gosti moraju se nalaziti na posebno obezbeĎenim mestima i moraju imati vidno istaknute važeće akreditacije.

Program takmičenja:

Nedelja, 18. februar 2018.

 • 08:30 - 09:15 - Prijava i merenje
 • 09:15 - Postrojavanje ekipa
 • 09:30 - Početak takmičenja

Više informacija o Prvenstvu Vojvodine u karateu za seniore i seniorke možete dobiti putem telefona +381 (0) 21 529 670 i +381 (0) 65 71 782 (Kancelarija KSV).Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 18.02.2018. do 18.02.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Karate klub Front; Karate savez Vojvodine
Mesto:
Stara Pazova
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
karatesavezvojvodine@gmail.com
Web sajt:
http://www.karatevojvodina.org.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Evropsko prvenstvo u rvanju 2018
+ Karate turnir Zlatni pojas 2018
+ Karate turnir MB Mawashi kup 2018
+ Prvenstvo Beograda u karateu za seniore 2018
+ Džudo turnir Grada Rume 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...