x

Karate turnir MB Mawashi kup 2018

Karate turnir MB Mawashi kup 2018

10. Internacionalni karate turnir MB Mawashi kup održaće se u nedelju, 18. februara 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Karate kluba MB - Sport, u saradnji sa Beogradskim karate savezom i Karate federacijom Srbije.


Ovogodišnji karate turnir MB Mawashi kup održaće se u hali Ranko Žeravica (ul. Pariske Komune 20, Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Karate federacije Srbije (KFS), EKF-a i WKF-a.

Programom karate turnira MB Mawashi kup predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i 8. MB - Internacionalnog kupa veterana.

KO? 10. Internacionalni karate turnir MB Mawashi kup

ŠTA? karate, kate, borbe

KAD? 18. februara 2018.

GDE? Hala Ranko Žeravica (Beograd)


Pravo učešća na karate turniru MB Mawashi kup imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: nade m/ž, pioniri, pionirke, kadeti, kadetkinje, juniori, juniorke, uz plaćanje učesničke takse.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru MB Mawashi kup obavljaće se putem sajta http://www.mb-sportklub.com

Za najuspešnije takmičare/ke karate turnira MB Mawashi kup predviđene su sledeće nagrade: Pehar za najuspešnijeg Mawashi borca u muškoj i ženskoj konkurenciji; Pehar za prvoplasirane takmičare/ke u borbama - pojedinačno u svim uzrasnim i težinskim kategorijama; Pehar za prvoplasirane takmičare/ke u katama - pojedinačno u svim uzrastima; Svi takmičari 2009. i mlađi u prvom i drugom nivou dobijaju medalje; Medalje i diplome za tri prvoplasirana takmičare/ke u katama i borbama pojedinačno u svim kategorijama; Pehari za prvoplasirane ekipe u katam ai borbama; Medalje i diplome za tri prvoplasirane ekipe u katama i borbama; Nagrade iznenađenja za najmlađe...

Napomena:
  • Takmičenje se održava po modifikovanom Kup sistemu, sa dva treća mesta bez repasaža.
  • Obavezna je zaštitna oprema po WKF pravilima.
  • Treneri su odgovorni za zdravstveno stanje svojih takmičara/ki.
  • Organizator takmičenja ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju povreda takmičara.
  • Svi registrovani takmičari/ke u obavezi su da poseduju takmičarske legitimacije, overen karton lekarskog pregleda kao i važeću polisu osiguranja.

Program takmičenja:

Nedelja, 18. februar 2018.
  • 12:00 - 12:45 - Pregled dokumenata i uplata kotizacije
  • 12:45 - 13:00 - Svečano otvaranje
  • 13:00 - 17:00 - Takmičenje
Više informacija o karate turniru MB Mawashi kup možete dobiti putem telefona +381 (0) 64 8909 999 i +381 (0) 60 697 0008 (Branislav Mladenović).

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 18.02.2018. do 18.02.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Karate klub MB - Sport
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: karateklub.mbsport@gmail.com
Web sajt: http://www.mb-sportklub.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...