Prvenstvo Beograda u karateu za seniore 2018

Prvenstvo Beograda u karateu za seniore i seniorke održaće se u nedelju, 18. februara 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog karate saveza.


Ovogodišnje Prvenstvo Beograda u karateu za seniore i seniorke održaće se u hali sportova Ranko Žeravica (ul. Pariske Komune 20, Novi Beograd) Beograd, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Beogradskog karate saveza, KFS-a i WKF-a.

Programom Prvenstva Beograda u karateu za seniore i seniorke predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno.

KO? Prvenstvo Beograda u karateu za seniore i seniorke

ŠTA? karate, kate, borbe

KAD? 18. februara 2018.

GDE? Hala Ranko Žeravica (Beograd)

Pravo učešća na Prvenstvu Beograda u karateu za seniore i seniorke imaće svi zainteresovani pojedinci i ekipe, uredno registrovani u KFS za 2017/18. godinu, u nekoj od sledećih kategorija: seniori, seniorke, i odgovarajućoj težinskoj kategoriji, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 1900 dinara za kate i borbe pojedinačno, odnosno 2400 dinara za kate ekipno.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Prvenstvu Beograda u karateu za seniore i seniorke obavljaće se do 15.02.2018. godine, do 15h, slanjem prijave pismenim putem u kancelariju BKS, uz obavezno dostavljanje dokaza o uplati kotizacije.


Napomena:

  • Obavezna dokumenta - takmičarska akreditacija KFS za 2017/18. godinu; lekarski pregled koji mora obavezno da važi do takmičenja i polisa osiguranja koja mora da važi minimum do istog datuma.

  • Sportska i zaštitna oprema mora biti u skladu sa pravilima borenja i suđenja za takmičare, trenere i sudije.


Program takmičenja:
Nedelja, 18. februar 2018.


  • 08:30 - 09:30 - Pregled dokumenata

  • 08:30 - 09:30 - Merenje

  • 09:30 - 09:50 - Brifing sudija

  • 10:00 - Početak takmičenja


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 18.02.2018. do 18.02.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Beogradski karate savez
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@beokarate.rs
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Karate turnir Zlatni pojas 2018
+ Karate turnir MB Mawashi kup 2018
+ Prvenstvo Vojvodine u karateu 2018
+ Džudo turnir Grada Rume 2018
+ Prvenstvo Srbije u mačevanju za juniore 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...