Mini basket festival Rajko Žižić 2018

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

18. Međunarodni mini basket festival Rajko Žižić održaće se u periodu od 12. do 16. januara 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Udruženja mini basket Srbija.


Ovogodišnji mini basket festival Rajko Žižić održaće se u hali 3 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 16) u Beogradu.

Programom mini basket festivala Rajko Žižić predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: dečaci i devojčice 2007. i mlađi, 2008. i mlađi, 2009. i mlađi, 2010. i mlađi. Svečano otvaranje takmičenja zakazano je za subotu 13. januar 2017. godine u 12,00 časova.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje klinike za trenere, pod nazivom ’’Od minibasketa do košarke’’, u okviru koje će između ostalog, biti organizovana predavanja za uzrasne kategorije rada sa najmlađima i to: Uzrast 3-4 godine – Mini basket Igraonica; Uzrast 5-6 godina – Mini basket Učionica;  Uzrast 7-8 godina – Mini basket Radionica; Uzrast 9-10 godina – Edukativni trening Košarkica; Uzrast 11-12 godina – Trening po stanicama. Tom prilikom će biti predstavljeni svi rekviziti, koševi i celokupna oprema koja se koristi za minibasket.


Pravo učešća na mini basket festivalu Rajko Žižić imaće sve zainteresovane ekipe u nekoj od sledećih kategorija: 2007. i mlađi, 2008. i mlađi, 2009. i mlađi, 2010. i mlađi, u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na mini basket festivalu Rajko Žižić obavljaće se do 31.12.2017. godine, putem i-mejl adrese minibasket@kss.rs


Za sve učesnike mini basket festivala Rajko Žižić predviđene su medalje i pehari.


Napomena:

  • Svaki klub može prijaviti više ekipa, a ekipu sačinjava 15 igrača/igračica.
  • Igraće se na pet terena, na koševima visine 2,60 m i 2,75 m i loptama broj ’’5’’.
  • Biće postavljena i 2 terena na kojima će se igrati Minibasket na travi (biće postavljena veštačka trava).
  • Obavezno je prisustvo svih trenera koji rade sa uzrastnom kategorijom minibasket na predavanjima u sklopu manifestacije, što je i uslov za dobijanje licence.
  • Crveni krst Srbije i UNITAS organizacija, koja se bavi borbom protiv trgovine ljudima i decom, držaće radionice tokom trajanja Festivala.
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 12.01.2018. do 16.01.2018.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Mini basket festival Rajko Žižić 2018

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Udruženje mini basket Srbija
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
minibasket@kss.rs
Web sajt: http://minibasketsrbija.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...