Mini basket festival Rajko Žižić 2019

19. Međunarodni mini basket festival Rajko Žižić održaće se u periodu od 16. do 20. januara 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Udruženja mini basket Srbija.

 

Ovogodišnji mini basket festival Rajko Žižić održaće se u hali 3 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 16) u Beogradu.


Programom mini basket festivala Rajko Žižić predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: dečaci i devojčice 2008. i mlađi, 2009. i mlađi, 2010. i mlađi, 2011. i mlađi. Svečano otvaranje takmičenja zakazano je za subotu 19. januar 2019. godine u 12:00 časova.


KO? 19. Mini basket festival Rajko Žižić

ŠTA? mini basket, festival

KAD? 16. - 20. januar 2019.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje klinike za trenere, pod nazivom ’’Od minibasketa do košarke’’, u okviru koje će između ostalog, biti organizovana predavanja za uzrasne kategorije rada sa najmlađima i to: Uzrast 3-4 godine – Mini basket Igraonica; Uzrast 5-6 godina – Mini basket Učionica;  Uzrast 7-8 godina – Mini basket Radionica; Uzrast 9-10 godina – Edukativni trening Košarkica; Uzrast 11-12 godina – Trening po stanicama. Tom prilikom će biti predstavljeni svi rekviziti, koševi i celokupna oprema koja se koristi za minibasket. Pravo učešća na mini basket festivalu Rajko Žižić imaće sve zainteresovane ekipe u nekoj od sledećih kategorija: 2008. i mlađi, 2009. i mlađi, 2010. i mlađi, 2011. i mlađi, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na mini basket festivalu Rajko Žižić obavljaće se do 07.01.2019. godine, putem i-mejl adrese minibasket@kss.rs


Za sve učesnike XIX Međunarodnog minibasket festivala „Rajko Žižić“ predviđene su nagrade u vidu medalja i pehara.


Napomena:

  • Svaki klub može prijaviti više ekipa, a ekipu čini 15 igrača ili igračica.

  • Igraće se na pet terena, na koševima visine 2,60 m i 2,75 m i loptama broj „4“ i “5” .

  • Biće postavljena i dva terena na kojima će se igrati Minibasket na travi (veštačka trava).

  • Obavezno je prisustvo svih trenera koji rade sa uzrastnom kategorijom minibasket na predavanjima u sklopu manifestacije, što je i uslov za dobijanje licence.

  • Crveni krst Srbije i UNITAS organizacija, koja se bavi borbom protiv trgovine ljudima i decom, držaće radionice tokom trajanja Festivala.
Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 16.01.2019. do 20.01.2019.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: Mini basket festival Rajko Žižić 2018

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Udruženje mini basket Srbija
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
minibasket@kss.rs
Web sajt:
http://minibasketsrbija.rs

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Letnje Olimpijske igre 2020
+ Evropske igre 2019
+ Beogradski maraton 2019
+ Sajam automobila 2019
+ Sajam nautike, lova i ribolova 2019

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Mini basket festival Rajko Žižić 2011
+ Mini basket festival Rajko Žižić 2012
+ Mini basket festival Rajko Žižić 2013
+ Mini basket festival Rajko Žižić 2014
+ Mini basket festival Rajko Žižić 2016
+ Mini basket festival Rajko Žižić 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...