Pojedinačno prvenstvo Srbije u džudou za studente 2017

Pojedinačno prvenstvo Srbije u džudou za studente i studentkinje održaće se u subotu, 15. aprila 2017. godine, u Nišu, u organizaciji Univerzitetskog džudo i sambo kluba Kinezis, u saradnji sa Džudo savezom Srbije, Sportskim studentskim savezom nniškog Univerziteta i USS Srbije.

Ovogodišnje Pojedinačno prvenstvo Srbije u džudou za studente održaće se u sali Miroslav Antić (naselje Durlan) u Nišu, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Džudo saveza Srbije.

Programom Pojedinačnog prvenstva Srbije u džudou za studente predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: Seniori (-60, -66, -73, -81, -90, -100, +100 kg); Seniorke (-48, -52, -57, -63, - 70 , -78, +78 kg).

Pravo učešća na Pojedinačnom prvenstvu Srbije u džudou za studente imaće svi zaintresovani studenti i studentkinje koji imaju: overen indeks matičnog fakulteta; potvrdu fakulteta sa pečatom i da nisu stariji od 28 godina.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Pojedinačnom prvenstvu Srbije u džudou za studente obavljaće se do 13.04.2017. godine, putem i-mejl adrese sreckokr@gmail.com

Za najuspešnije takmičare/ke Pojedinačnog prvenstva Srbije u džudou za studente predviđene su nagrade u vidu pehara, medalja i diploma.

Napomena:
  • Merenje takmičara je na dan takmičenja i tolerancija težine je 2kg.
  • Pored navedene dokumentacije student sa sobom mora da ima važeći lekarski pregled zdravstvene ustanove, ne stariji od 6 meseci, na papiru ili u takmičarskoj knjižici kluba za koji takmiči.
  • Kotizacija za učešće na takmičenju nema.

Program takmičenja:
  • 09:00 - 09:30 - Nezvanično merenje
  • 09:30 - 10:00 - Zvanično merenje
  • 10:00 - 11:00 - Žrebanje
  • 11:00 - Početak takmičenja.

 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 15.04.2017. do 15.04.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Univerzitetski džudo i sambo klub Kinezis
Mesto:
Niš
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
nukic63@yahoo.com
Web sajt:
http://www.judokinezis.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Evropski kup u trčanju na 10 Km 2017
+ Uskršnji stonoteniski turnir 2017
+ Karate turnir Zlatni pojas 2017
+ Evropsko prvenstvo u tekvondou U21 2017
+ Tekvondo takmičenje Šabac open 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...