Evropsko prvenstvo u tekvondou U21 2017

Evropsko prvenstvo u tekvondou U21 održaće se u peirodu od 06. do 09. aprila 2017. godine u Sofiji (Bugarska), u organizaciji Bugarske tekvondo federacije i Evropske tekvondo unije.


Ovogodišnje Evropsko prvenstvo u tekvondou U21 održaće se u sportskoj hali Sofia (ul. Park Borisova Gradina) u Sofiji (Bugarska), u skaldu sa pravilima Evropske tekvondo unije i WTF-a.

Programom Evropskog prvenstva u tekvondou U21 predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: forme pojedinačno, forme ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno.

Pravo učešća na Evropskom prvenstvu u tekvondou U21 imaće svi zainteresovani u odgovarajućoj starosoj i težinskoj kategoriji, uz plaćanje kotizacije.

Prijvaljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Evropskom prvenstvu u tekvondou U21 obavljaće se do 15.03.2017. godine, putem sajta http://www.hangastar.com/wtf/

Za najuspešnije takmičare/ke Evropskog prvenstva u tekvondou U21 predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za prvo, drugo i 2 treća mesta u svim kategorijama; Pehari za tri provoplasirane ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Napomena:
* Svi takmičari nastupaju na sopstveni rizik.
* Evropska tekvondo unija i organizacioni komitet nisu odgvoroni za eventualnu štetu, povrede i gubitke.
* Organizacijioni komitet zadržava pravo da promeni sistem takmičenja.
* Svi učesnici su u obavezi da imaju kod sebe dokumenta o osiguranju i zdravstvenom stanju, kao i dokumenta koja su neophodna da bi odseli u Bugarskoj.
* Težinske kategorije: muškarci (-54, -58, -63, -68, -74, -80, -87, 87+ kg), žene (-46, -49, -53, -57, -62, -67, -73, 73+ kg).
* Samo takmičari i njihovi treneri imaju pristup borilištu.
* Trener mora nositi sportsku opremu i ne sme biti mlađi od 18 godina.
* Za polufinalene i finalene mečeve treneri moraju nositi odela.
* Svi treneri moraju posedovati ETU licecu.

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 06.04.2017. do 09.04.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Bugarska tekvondo federacija; Evropska tekvondo unija
Mesto:
Sofija (Bugarska)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
ocsofia2017@taekwondo-bulgaria.org
Web sajt:
http://www.taekwondo-bulgaria.org

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Evropsko prvenstvo u rukometu 2018
+ Trofej Beograda u odbojci 2017
+ Pojedinačno prvenstvo Srbije u džudou za stud...
+ Karate turnir Zlatni pojas 2017
+ Stonoteniski turnir Lav kup 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...