x

Tekvondo takmičenje Šabac open 2017

Tekvondo takmičenje Šabac open 2017

5. Tekvondo takmičenje Šabac open održaće se u subotu, 08. aprila 2017. godine, u Šapcu, u organizaciji Tekvondo kluba Šabac, u saradnji sa Tekvondo asocijacijom Srbije.


Ovogodišnje tekvondo takmičenje Šabac open održaće se u sportskoj hali Zorka (ul. Hajduk Veljkova 2) u Šapcu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Tekvondo asocijacije Srbije (TAS), ETA i WTF-a.  
Programom tekvondo takmičenja Šabac open predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: borbe pojedinačno, borbe ekipno, forme pojedinačno, forme ekipno.

Pravo učešća na tekvondo takmičenju Šabac open imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na  tekvondo takmičenju Šabac open obavljaće se do 06.04.2017. godine, do 23:59h, putem online formulara na sajtu http://www.tkd-reg.com

Za najuspešnije takmičare/ke tekvondo takmičenja Šabac open predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim disciplinama i kategorijama; Diplome za sve osvajače medalja; Pehari za tri najbolje ekipe.

Napomena:
  • Nakon isteka roka za prijavu, neće biti nikakvih promena kategorija, niti dodavanja takmičara.
  • Uplata kotizacije obavljaće se na licu mesta prilikom registracije, ili putem računa TK Šavac: 205-40217-08. Neophodno poneti dokaz o uplati.
  • Nema tolerancije prilikom merenja.
  • Ako takmičar/ka ne odgovara prijavljenoj težini, briše se sa žrebne liste.
  • Takmičarska knjižica nacionalnog tekvondo saveza ili pasoš obavezni su za registraciju takmičara/ki.
  • Takmičari moraju imati lekarski pregled ne stariji od 6 meseci.
  • Takmičari/ke se takmiče na sopstveni rizik, a organizator nije odgovoran za eventualne povrede, kao ni za gubitak opremre ili dokumenata.
  • Slanjem svojih prijava timovi potvrđuju da imaju pismeno odobrenje roditelja ili staratelja za takmičaremlađe od 18 godina, i na zahtev organizatora u obavezi su da ih pokažu.


Više informacija o  tekvondo takmičenju Šabac open možete dobiti putem telefona na broj +381 63 860 7441 (Jovan Dedić)

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 08.04.2017. do 08.04.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Tekvondo klub Šabac
Mesto: Šabac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: dedic.taekwondo@gmail.com
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...