x

Novogodišnji festival odbojke Novi Sad 2018

Novogodišnji festival odbojke Novi Sad 2018

8. Novogodišnji festival odbojke Novi Sad održaće se u periodu od 04. do 06. januara 2018. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine.


Ovogodišnji Novogodišnji festival odbojke Novi Sad održaće se u salama u blizini Spensa (JP SPC Vojvodina), kao i na samom Spensu u Novom Sadu.


Programom Novogodišnjeg festivala odbojke Novi Sad, predviđeno održavanje takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji na više terena i sportskih dvorana, uz učešće ekipa iz Srbije, bivših jugoslovenskih republika i iz čitave Evrope.  


Pravo učešća na Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad imaće svi zainteresovani registrovani odbojkaški klubovi, koji mogu prijaviti jednu ili više ekipa u nekoj od odgovarajućih starosnih kategorija, u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad obavljaće se do 29.12.2017. godin, pute online formulara na sajtu http://osv.rs


Za najuspešnije ekipe Novogodišnjeg festivala odbojke Novi Sad predviđene su sledeće nagrade: Tri najbolje ekipe iz svake kategorije biće nagrađene peharima, medaljama i vrednim nagradama.


Napomena:

  • Broj ekipa je ograničen.

Više informacija o Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad možete dobiti putem telefona +381 (0) 21 639 02 30 i +381 (0) 64 855 &9 57.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 04.01.2018. do 06.01.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Odbojkaški savez Vojvodine
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: osv@osv.rs
Web sajt: http://osv.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...