Novogodišnji festival odbojke Novi Sad 2018

Foto: Marko Skorić / Savremenisport.com

9. Novogodišnji festival odbojke Novi Sad održaće se u periodu od 28. do 30. decembra 2018. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine.


Ovogodišnji Novogodišnji festival odbojke Novi Sad održaće se u salama OŠ Jožef Atila, Gimnazija Isidora Sekulić, Centar za sport - Đačko igralište), u blizini Spensa (JP SPC Vojvodina), kao i na samom Spensu u Novom Sadu.


Programom Novogodišnjeg festivala odbojke Novi Sad, predviđeno održavanje takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji na više terena i sportskih dvorana, uz učešće ekipa iz Srbije, bivših jugoslovenskih republika i iz čitave Evrope. Na prošlogodišnjem turniru učestvovalo je više od hiljadu dečaka i devojčica iz raznih klubova iz Srbije i inostranstva.


KO? 9. Novogodišnji festival odbojke Novi Sad

ŠTA? odbojka, turnir

KAD? 28. - 30. decembar 2018.

GDE? Novi Sad


Pravo učešća na Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad imaće svi zainteresovani registrovani odbojkaški klubovi, koji mogu prijaviti jednu ili više ekipa u nekoj od sledećih starosnih kategorija, Pionirke (godište 2004. i mlađe), Pionirke -mlađe (godište 2005. i mlađe), Kadetkinje (godište 2002. i mlađe), Kadetkinje -mlađe (godište 2003. i mlađe), Pioniri (godište 2003. i mlađi), Kadeti (godište 2001. i mlađi), uz plaćanje kotizacije u iznosu od 12 000 dinara (100 eura) po ekipi.


Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad obavljaće se do 21.12.2018. godine, pute online formulara na sajtu http://osv.rs


Za najuspešnije ekipe Novogodišnjeg festivala odbojke Novi Sad predviđene su sledeće nagrade: Tri najbolje ekipe iz svake kategorije biće nagrađene peharima, medaljama i vrednim nagradama.

  

Napomena:
  • Broj ekipa je ograničen.
  • Svaka ekipa ima zagarantovanih pet odigranih utakmica.
  • Utakmice se igraju na dva dobijena seta do 21 poena.
  • U slučaju rezultata 1:1 odigrava se treći set do 15 poena.  
  • U sastavu ekipe može da bude 14 igrača.

Više informacija o Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad možete dobiti putem telefona +381 (0) 21 47 22 220 (OSV) i +381 (0) 64 27 96 583 (Milka Vranić).

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 28.12.2018. do 30.12.2018.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Novogodišnji festival odbojke Novi Sad 2013

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Odbojkaški savez Vojvodine
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
osv@osv.rs
Web sajt: http://osv.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...