Trofej Lazarevca u karateu 2016

Trofej Lazarevca u karateu održaće se u subotu, 10. decembra 2016. godine, u Lazarevcu, u organizaciji Karate kluba Kolubarac - Lazarevac.


Ovogodišnji Trofej Lazarevca u karateu, koji se organizuje povodom 5 godina KK Kolubarac, održaće se u sportskom centru Kolubara u Lazarevcu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Karate federacije Srbije (KFS) i WKF-a.

Programom Trofeja Lazarevca u karateu predviđena su sledeća takmičenja: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno.

Pravo učešća na Trofeju Lazarevca u karateu imaće svi zainteresovani takmičari/ke, registrovani u KFS za 2016/2017 godinu, u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 1000 dinara po disciplini za pojedinačna takmičenja, odnono 1500 dinara za ekipna takmičenja.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Trofeju Lazarevca u karateu obavljaće se putem i-mejl adrese karateklubkolubarac@gmail.com

Za najuspešnije takmičare/ke Trofeja Lazarevca u karateu predviđene su sledeće nagrade: Medalje, diplome i pehari za najuspešnije klubove u generalnom plasmanu; Svi takmičari dobijaju medalje u E klasi 2007 i mlađi.


Napomena:
* Obavezna dokumenta: overena takmičarska knjižica za 2016/2017 godinu; važeći lekarski pregled, polisa osiguranja.
* Uplate kotizacije se mogu izvršiti na tekući račun kluba: 205-171805-34 karate klub ‚‚Kolubarac‚‚ ili na dan takmičenja. * Strane ekipe moraju biti članovi WKF.
* Pored borilišta mogu da se nalaze treneri u sportskoj opremi sa istaknutom akreditacijom.


Program takmičenja:
  • 08:30 - 09:30 - Pregled dokumenata i uplata kotizacija
  • 10:00 - Svečano otvaranje
  • 10:30 - Početak takmičenja u katama
  • 12:30 - Početak takmičenja u borbama


Više informacija o Trofeju Lazarevca u karateu možete dobiti putem telefona na broj 069/3161283 i 069/1161283 (Ivana).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.12.2016. do 10.12.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Karate klub Kolubarac
Mesto:
Lazarevac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...