Novogodišnji Tibhar kup u stonom tenisu 2016

Novogodišnji Tibhar kup u stonom tenisu održaće se u subotu i nedelju, 17. i 18. decembra 2016. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Gradskog stonoteniskog saveza Novog Sada, Stonoteniskog saveza Vojvodine i Stonoteniskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, Gradske uprave za sport i omladinu i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.


Ovogodišnji Novogodišnji Tibhar kup u stonom tenisu održaće se u maloj sali SPC Vojvodina u Novom Sadu, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom Novogodišnjeg Tibhar kupa u stonom tenisu predviđena su sledeća takmičenja: Subota, 17.12.2016. godine - pojedinačno mini kadeti, pojedinačno mini kadetkinje, pojedinačno kadeti, pojedinačno kadetkinje; Nedelja, 18.12.2016. godine - pojedinačno mlađi kadeti, pojedinačno mlađe kadetkinje, pojedinačno juniori, pojedinačno juniorke.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Novogodišnjem Tibhar kupu u stonom tenisu obavljaće se do 09.12.20116. godine, putem i-mejl adrese stsvnsad@gmail.com

Pravo učešća na Novogodišnjem Tibhar kupu u stonom tenisu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: A) Pojedinačno mini kadeti-kinje do 10 godina, rođeni 01. 01. 2006. i kasnije; B) Pojedinačno mlađi kadeti-kinje do 12 godina, rođeni 01. 01. 2004. i kasnije; C) Pojedinačno kadeti-kinje do 14 godina, rođeni 01. 01. 2002. i kasnije; D) Pojedinačno juniori-ke do 17 godina, rođeni 01. 01. 1999. i kasnije; uz plaćanje prijavnine u iznosu od 10 eura (u dinarskoj protivrednosti) za strane igrače, a 800 dinara za domaće igraće.

Za najuspešnije takmičare/ke Novogodišnjeg Tibhar kupa u stonom tenisu predviđene su sledeće nagrade: Pobednici po kategorijama i disciplinama dobijaju pehare, a plasirani od 1-4 mesta medalje, kao i prigodne poklone u sportskoj opremi oficijalnog sponzora.
Napomena:
* Takmičenje u kategoriji kadeta i kadetkinja pojedinačno je turnir A klase i boduje se za rang listu Srbije, dok se takmičenje u kategoriji mini kadeti i mini kadetkinje pojedinačno ne boduje za rang listu Srbije. * Takmičenje u kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja pojedinačno, kao i junior i juniorki pojedinačno je turnir A klase i boduje se za rang listu Srbije.
* Kvalifikacioni deo turnira se igra po jednostrukom bod sistemu, u tri dobijena seta (best of five), svako sa svakim u grupi , dvoje prvoplasiranih iz grupa stiču pravo nastupa u glavnoj tabli (tako da prvoplasirani dirigovano idu na mesta nosioca, a za drugoplasirane će se žrebati).
* Organizator će, nakon prijava klubova, odrediti broj grupa i učesnika glavne table.
* Finalni deo turnira (glavna tabla) se igra po KNOCK OUT sistemu na ispadanje.
* Turnir se igra na 16 stolova firme JOOLA i sa lopticama TIBHAR ***
* Oba dana takmičenja, takmičari imaju pravo da se prijave i nastupaju samo u jednoj kategoriji.
* Prijavnina se uplaćuje na žiro račun Saveza: 160-921634-62 sa naznakom prijavnina, najkasnije do 09.12.2016. godine.
* Na takmičenje se mogu prijaviti samo uredno registrovani takmičari, koji su dužni da vrhovnom sudiji pokažu takmičarsku legitimaciju, sa uredno overenim lekarskim pregledom.
* Igrači koji ne budu imali uredne takmičarske legitimacije sa overenim lekarskim pregledom neće moći da nastupaju na takmičenju.
*  Igrači iz stranih klubova moraju sa sobom da imaju pasoše koje daju vrhovnom sudiji na uvid, a na takmičenju nastupaju na sopstvenu odgovornost.
* Klubovi iz inostranstva prijavninu mogu uplatiti na samom takmičenju pre njegovog početka.
* Prijavljeni igrači za koje nije uplaćena prijavnina neće biti žrebani, a svaki učesnik dobija jedan specijalni poklon paket organizatora.
* Žreb će se obaviti u prostorijama Stonoteniskog Saveza Vojvodine, Masarikova 25/1, 13.12.2016.god. (utorak), u 14h.
* Za sve što nije predviđeno propozicijama važe pravila stonoteniske igre.
* Organizator ima pravo tumačenja i eventualnih izmena i dopuna propozicija.


Program takmičenja:
Subota, 17. decembar 2016.
  • 09:00 - 19:00 - Takmičenje

Nedelja, 18. decembar 2016.

  • 09:00 - 19:00 - Takmičenje

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 17.12.2016. do 18.12.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Gradski stonotesniski savez Novog Sada; Stonoteniski savez Vojvodine
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.stsv.rs/
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...