Atletska trka Sećanje na Duška Radovića 2016

Tradicionalna atletska trka Sećanje na Duška Radovića održaće se u nedelju, 27. novembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba 21. Maj i Sportskog saveza Rakovice.


Ovogodišnja trka Sećanje na Duška Radovića, koja se održava u znak sećanja na Duška Radovića, odnosno povodom obeležavanja rođendana poznatog srpskog pisca i pesnika, Duška Radovića (29. novembar 1922.), održaće se na kružnoj stazi (dužina 7 700 m) oko Savskog jezera (Ada Ciganlija) u Beogradu, sa početkom u 11 časova.

Programom trke Sećanje na Duška Radovića predviđeno je da da start trke bude oko 11 časova, kod restorana Jezero na Adi Ciganliji, gde će se ujedno nalaziti i cilj. Takođe, programom manifestacije predviđeno je da cela manifestacija u znak sećanja na Duška Radovića bude obeležena prigodnim programom koji će biti posvećen uspomeni na popularnog pisca, u okviru koga će svoje učešće uzeti i njegovi prijatelji i saradnici.

Pravo učešća na trci Sećanje na Duška Radovića imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički spremnim za ovakav vid aktivnosti. * Startnina se ne plaća.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci Sećanje na Duška Radovića obavljaće se na dan takmičenja kod restorana Jezero, u periodu od 09:00 do 11:00 časova.


Za sve učesnike tradicionalne atletske trke Sećanje na Duška Radovića, organizatori su pripremili prigodne poklone i nagrade.


Više informacija o atletskoj trci Sećanje na Duška Radovića možete dobiti putem telefona na broj 011 30 51 855 i 064 479 13 39.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.11.2016. do 27.11.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Atletska trka Sećanje na Duška Radovića 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
AK 21. Maj; Sportski savez Rakovice
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...