Atletska trka Sećanje na Duška Radovića 2018

94. Tradicionalna atletska trka Sećanje na Duška Radovića održaće se u nedelju, 25. novembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba 21. Maj i Sportskog saveza Rakovice.


Ovogodišnja atletska trka Sećanje na Duška Radovića, koja se održava u znak sećanja na Duška Radovića, odnosno povodom obeležavanja rođendana poznatog srpskog pisca i pesnika, Duška Radovića (29. novembar 1922.), održaće se na kružnoj stazi (dužina 7 700 m) oko Savskog jezera (Ada Ciganlija) u Beogradu, sa početkom u 11 časova.


Programom atletske trke Sećanje na Duška Radovića predviđeno je da da start trke bude oko 11 časova, kod restorana Jezero na Adi Ciganliji, gde će se ujedno nalaziti i cilj. Takođe, programom manifestacije predviđeno je da cela manifestacija u znak sećanja na Duška Radovića bude obeležena prigodnim programom koji će biti posvećen uspomeni na popularnog pisca, u okviru koga će svoje učešće uzeti i njegovi prijatelji i saradnici.


KO? 94. atletska trka Sećanje na Duška Radovića

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 25. novembar 2018.

GDE? Ada Ciganlija (Beograd)


Pravo učešća na atletskoj trci Sećanje na Duška Radovića imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički spremnim za ovakav vid aktivnosti. * Startnina se ne plaća.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na atletskoj trci Sećanje na Duška Radovića obavljaće se na dan takmičenja kod restorana Jezero, u periodu od 09:00 do 11:00 časova.


Za sve učesnike tradicionalne atletske trke Sećanje na Duška Radovića organizatori su pripremili prigodne poklone i nagrade.


Više informacija o atletskoj trci Sećanje na Duška Radovića možete dobiti putem telefona na broj 011 30 51 855 i 064 479 13 39.
Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 25.11.2018. do 25.11.2018.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: Atletska trka Sećanje na Duška Radovića 2017

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Atletski klub 21. maj; Sportski savez Rakovice
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Trka uz stepenice - Vršac 2019
+ Beogradski maraton 2019
+ Memorijalni mačevalački turnir Andrej Gardeni...
+ Memorijal Prof. dr Franja Fratrić 2018
+ Bokserski turnir Zlatna rukavica 2018

POVEZANE VESTI...
+ Rezultati - Atletska trka Sećanje na...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Atletska trka Sećanje na Duška Radovića 2016
+ Atletska trka Sećanje na Duška Radovića 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...